Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yazın ısıtıcı kullanımı

asi kız

Bordo Bereli
iyi günler yaz geliyor yazın akvaryumda ısıtıcıyı kullanmak gerekir mi? bizim ev güney cephe güneş olduğu zaman perdeyi açıyorum suyu güneşle ısıtıyorum yazın onun için ısıtıcı kullanmama gerek varmı?

Cvp: yazın ısıtıcı kullanımı

Isıtıcı su ısısı ayarlanan derecenin altına indiği zaman devreye girer.Yani ısıtıcı prizde olsada bu sorun yaratmaz.Aksine geceleri suyun derecesi düşebileceği için ısıtıcı sürekli kullanılmalı.

Aslinda senin akvaryumda kirilma tehlikesi oldugu icin, cikarman daha iyi olabilir TR de yazlari sabah aksam normal degerlerinde ustunde oluyor su.

özellikle temmuz ağustos aylarında gölgede dahi ortam sıcaklığı 30 derece civarı olduğu için ısıtıcı devreye girmeyecektir dolayısıyla akvaryum içinde kalabalık yapar.

alisarp vantuzla cama yapıştırdım ısıtıcıyı çıkarayımmı yani abi?

daha dursun haziranın 15'ini geçsin bir havalar soğuk ve kapalı

bende yazın kaldırimmi diyorum haklısın bu aralar havalar soğuk :)

Geri