Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yellow belly slider arayanların dikkatine!

Sefa benim için hiç sorun olmaz. Sırf hayvanları otobüs, kargo gibi unsurlarla riske atmamak için bizzat arabayla gidip alacağım sonuçta. Ücret konusunda benim ek olarak bir talebim tabiki yok. Benim tek istediğim şu olur. Ben İstanbul' a döndüğüm anda hayvanın alınması. Hayvanın ücretide önceden ödensinki cayma durumuna mahal vermeyelim. Kimse zor durumda kalmasın. Buradaki maddi değil o kadar hayvanla oluşacak manevi yük. Tabi bu sadece İstanbul' dakiker için gerçerli. Benim amacım yol süresini en az zamanda tamamlamak.

Cvp: Yellow belly slider arayanların dikkatine!

tamamdır abi, ne zaman alacağını bana söylersen ona göre havale işlemini yaparız, sanırım istanbula döndüğünde anadolu yakasından geçeceksin, yolunun üzerinde bir yerde buluşur alırım hayvanı.

Onu tam belirlemedim. Ama trakya tarafından daha çabuk gideceğimi düşünüyorum. Şehitliklere giderken çok çabuk varmıştım. Sen levent taraflarındaydın sanırım. M.köy de falan teslim ederim. Zaten o hafta içi netleştirmiş oluruz her şeyi. Ben taze bir konu daha açarım.

ya bi beni dinletin nekadara satıyorsunuz bende 2 tane alabilirim izmirde oturuyorum

telefon numaramı veriyorum *********** mesaj atarsanız iyi olur 14:00 20:00 musaitim lütfen telefondan işletmeyin msn ******@*****.com

Satış ve gönderim konusundan vazgeçildi. Herkes kendisi alabilir. Mert belirtmişti. Ben sadece bizzat gideceğim için ekden alacaklara İstanbul' da vereceğim.

Cvp: RE: Yellow belly slider arayanların dikkatine!

AEK' Alıntı:
Onu tam belirlemedim. Ama trakya tarafından daha çabuk gideceğimi düşünüyorum. Şehitliklere giderken çok çabuk varmıştım. Sen levent taraflarındaydın sanırım. M.köy de falan teslim ederim. Zaten o hafta içi netleştirmiş oluruz her şeyi. Ben taze bir konu daha açarım.

Birisi bursa korupark avm diye bir konu açmıştı, benim aklımdada bursa kalmış, oraya gideceksin sanıyorum :) şimdi şehitlik deyince çanakkale olduğunu hatırladım, ben normalde sancaktepe'de oturuyorum abi ama heryere gider gelirim, problem olmaz, zaten sen konu açınca daha da detaylı konuşuruz, sağolasın şimdiden.

Mert, bir gelişme olduğunda zaten bana söyleyecek. Böylece iletişime geçeriz tekrar.

Cemal yellow belly tanesi 100 lira sana :)

Şfaka bı yana ızmıre veya baska ile gomderım yapamıcam. Forumdan tek istanbuldaki arkadaslara Emre abi ile ulastıracagım

izmire ulaşım yok demek ii tamam

100lira demişsiniz şaka falan mı şakaydı ne kadar cidden

kırmızı yanaklıyla aynı fiyatır akvaryumcunun farklı tür olduğundan haberi bile yoktur önceden :D 5-10 lira falandır

Yok haberi var bizzat getirdi istediğim için. Fiyatı 10-20 tl arası

Mert akvaryumcunun bize kargolama imkanı var mıdır acaba ? En az 5 adet alırım .

Maalesef abi, ithalatcı aracılığıyla ben getirtip isteyene satış-dağıtım yapıcaktım ama pek arz talep olmayınca vazgeçtim. Petshopta hala yellow belly var

Petshop sahibi ile görüşme imkanın varsa kargolayıp kargolamayacağını sorabılır mısın veya telefon nosunu bana verebilir misin ?

Sa hocam erkek ve dişi 2 adet almak istiyorum nasıl olur ?
Bir de bunlar normal RES ile yaşayailir uyum sağlayabilirler mi ?

Res: red eared slider türün açık adıdır. Yellow belly slider ile alt tür grubundadır. Yani bunlar genel olarak slider kaplumbağalarıdır. İki res kendi arasında ne kadar uyumlu ise o kadar anlaşırlar. Yani kavga etme ihtimalleri tür farklılığına dayalı değil diğer sebeplerden olabilir.

ben istanbuldayım parayı yollarım da elden de verebilirim kaplumbagayı kendım gelıp alırım hala boyle bi imkan var mı acaba

Bu konu hakkında eksik kaldım İst içi satış var mı acaba ? pzt si salı bir kapluş almak istiyorum??

Geri