Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yellow belly slider dostlarım

banyoterligi

Bordo Bereli
Merhaba arkadaşlar, size yellow bellied slider arkadaşlarımı tanıtmak istiyorum. İsimleri henüz yok. Tavsiye vercek olanlar tabikide işime yarar isim konusunda. Buyrun fotoğraflar, Maşallahlarınızı eksik etmeyelim.

Selam!

Çok güzeller Mert, maşallah. Hemende büyümeye başlamışlar :)

Cvp: Yellow belly slider dostlarım

Kabuğu değişik olan 4 cm oldu 2 haftada diğeri de 3.8 cm falan :)

çok güzeller maşşallah:33::133::148:

Çok güzeller ve çok şanslısınız :D

çok güzeller ve çok şanslısınız bende bu kaplumbağalardan arıyorum, güzel isim olarak : Murtaza,Nada,Rafi ve Pika isimleri var ama seçim sizin :133:

kabukları çok güzel :) maşallah

Ben buraya konu açtım ithalatını yapıcaktım yellow belly arayanlara. isteyen çıkmadı. Forumdan sadece Emre abi (aek) ye yakın zamanda temin edicem, istanbuldan isteyen varsa o şekilde alabilir. çanakkalede yellow belly satılıyor. Dileyen gelebilir.

Alper, ben tekrar sarı karın geldiğinde gidip alacağım. Eğer istersen sanada getiririm. O zaman gelince buradan haber vereceğim. Sen takipte ol. Ben hayvanları koli vs durumuna sokmadan aynı gün alıp getireceğim.

Mert gitti nerede buldu bu minikleri :)

Aradık taradık çok istedik cumberland var diye gittim yellow belly cıktı :)

mert bir maşallahta benden. şu yem diye dikilen sıpayla işin var haberin olsun.:smile:

Teşekkürler. Aynen zaten diğerinden daha aktif şimdiden hafif bir boy farkı attı fena bişey o :)

Emre abi sen İstanbulda petshop ta falan gördüğün olursa burada paylaşırsın benim pek acelem yok bide sen sarı karınlı getirirsen bana nasıl ulaştırabilirsin?

Ben görürsem burada zaten paylaşırım merak etme Alper. Ancak geldiğimde elden verebilirim. İstanbul' da oturuyorsun diye hatırlıyorum.

Emre abı bende ıstıyorum acaba senın aracılıgınla alabılır mıyım

Tabiki İdil. En azından İstanbul' da olanlar için yardımcı olabilirim. Yeniler gelince bu konuyu aynı hafta çözeceğim. Takipte ol sende.

çok güzeller ya maşallah :)
nazar değmesin güle güle büyütün darısı benim başıma :)

gözlerinde sorunmu var yoksa ırkları gereğincemi:33::133::148:

Geri