Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!banyoterligi' Alıntı:Senin daha çok bilgin olduğu için öyle yazınca bir an aynı tür olabilirlermi acaba diye düşündüm de sonra netten bakmıştık ya cumberland slider vs pastel bilmemnelere falan farklı tür ama türkiyede hepsi aynı kefeye konuyor :smile:
banyoterligi' Alıntı:Valla susuzluktan, soğuktan nasıl etkilenmiyorlar bu şekilde anlamıyorum. Ben izmirden çanakkaleye getirmeye endişeleniyorum..
Ayrıca samet kargo firmasıyla yollayamam. Otobüs firmasıyla anca yollarım kargo ile yollarsam en az ertesi gün eline geçer. Çanakkaleden senin bulundugfun il orduydu galiba otobüs varmı bakmak lazım.
samet52' Alıntı:kutunun iç tarafının 4 bir yanına ve üstüne strafor köpük koyuyorlar soğuk ve küçük darbelerden koruyor o köpük. onun dışında kağıt gazete parçaları da yardımcı oluyor zaten bunlar su ve yemek konusunda dayanıklı bir sıkıntı çıkmaz sanırım. kargoda akşam verirsen diğer akşam burda olur , otobüs de akşam versen öğlene doğru sanırım otobüs de illaki olur tarihe göre bakarız
benim için iyi bir haber oldu ordudaki akvaryumcuyu aradım bir tanesini sarı yanak var dedi yavru ve büyük var dedi fiyatı da 5 tlymiş arkadaşımı yolladım eğer karıştırmıyorsa varsa ben gidip alıcam bugün isteyene ben de yardımcı olabilirim varsa inşallah vardır
arkadaşım aradı şimdi sarı yanak varmış , ben de az sonra gidip bakıcam bir sorum var sarı yanakla resler çiftleşebiliryormu bir sakınca oluyormu ?
makinist22' Alıntı:Dediğim gibi edirne'ye yellow belly slider yollayabilecek olan var mı? bi de yellow belly slider lerin karnında nokto olur mu? youtube de bağzı videolarda var bağzılarında yok?