Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!morgeus' Alıntı:Tetra gammarus ile tetra reptomin arasında fark nedir? Ben tetra reptomin ile besliyorum, besin çeşitliliği açısından gammarus da alayım mı?
morgeus' Alıntı:petshop.com.tr den sera raffy p ve tetra gammarus alacağım ozaman, site güvenlimidir ki?
morgeus' Alıntı:bugün yakınlardaki bir pet shoptan paket içinde kurutulmuş karides aldık çıtır çıtır onu verdim, önümüzdeki günlerde de o juenpetmarketten raffy p alacağım
asi kız' Alıntı:furkan sanalpazara güvenme o siteden çok canım yandı ondan yararlı bir site değil bence..
cem' Alıntı:Birşey yapmana gerek yok. Çok yedi ise ilk gün hazımsızlık çeker. Ertesi gün yem verme. Midesi dinlensin. Tabanda silis kum varsa yiyip rahatlatır. Bu gece ve ertesi gün takip edersin. Dışkılama sorunu olursa ağzına bir damla devit veya zeytin yağı damlatırsın. Ama stick yem olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum.
iremarikan' Alıntı:teşekkürler ,yumurtayı deneyeceğim.. ve diğer yemleri de. şu anda bu kadar geç olmasına rağmen karada 1 saattir. hem de uv lambası altında... niye kapatmadın diyeceksiniz. çünkü karaya bu nedenle çıkmak istedi. lamba altında durmak için, normalde bu saatte karaya hiç çıkmaz. ben de hem üşümesin hem de karada dursun diye kapatmadım lambayı. ayrıca hareketliliği azaldı. ara ara kontrol edeceğim gece boyu.umarım bunu en az sıkıntıyla atlatır.. hemen cevapladığınız için tekrar teşekkür ederim.