Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yem değişimi

asi kız

Bordo Bereli
iyi günler bugün petshoptan yem aldım fakat bir tanesini yanlış almışım değişim yaparlarmı yarın yada ertesi gün değiştirmek istesem hiç açmadım birini öylece duruyor yardımcı olun lütfen

Cvp: yem değişimi

açmamışsan yaparlar yıpratma paketini bir şey olmaz ama çok da erteleme bu gün halletmeye çalış

oldğu gibi poşette duruyor hiç almadım bile elime..

bugün daha çıkma şansım olmaz çünkü fıstık dişi kızım akvaryumda rahat durmuyor firar edip duruyor ben evde yokken çıkıp düşer diye çıkamıyorum dışarı

değişirler onda sorun yok yanlış almışım diyeceksin zaten.

kuru alan çevresine mukavvadan set yap demiştim. U şeklinde cam dışından paket bandı ile yapıştır. yüksek olsun. mandallıysa lambayı önünden cam tarafından konumlandırırsın. mukavvaya takma sakın düşer.

abi değiştrdim ama değiştirene kadar ne çektim bilemezsin çarşının içinde kayboldum ankaranın yabancısı olunca neyseki ordaki abi 30 liralık yemi öteki 15 tlnin fiyatına verdi.. mukavva kalmamış abi kırtasiyede lambada yeni lamba alıcam abi sipariş vercem bugün...

Kırtasiyeden değil marketten temiz bir mukavva kutu bulup ondan kesip yaparsın. Yinede üstünden nemli bir bezle geç.

kutu mukkavva nasıl oluyor abi anlamadımki ben anlasam bir sileirm nemli bezle sıkıntı değil :)

Mukavva dediğim ambalaj kartonu deterjan vb kolileri varya.

anladım şimdi abi evde bir kutu var kardeşimin damble aldığı kutu şuanda boş onu nasıl kesecem neresinden yani tam olarak?

O kutu lazım olabilir başka bul. Kuru alanı komple çerçeveleyecek şekilde saracaksın. Kuru alandan 30 cm yukarı olacak yükseklikte olsun. Hayvan dikildiğinde önünde set olsun.

bizim evde lazım olmaz abi annem direk çöpe atar genelde arka kısıma doğru çıkıyor fıstık duvar tarafına doğru

Geri