Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

YEM TAVSİYESİ YARDIM LÜTFEN

IEJDERI

Yeni Üye
resim olarak ekledim bu yemden aldım ama yemiyolar bundan
ayrı olarak birde karides var onları yiyolarda arada bunuda karıştırarak atıyorum yemiyolar
normal günlük beslenmeleri için yem olarak ne almalıyım yardımcı olurmusunuz
karidesde sürekli heryerde bulamıyorum satmıyo çoğu yer

Screenshot_1.png

resim olarak ekledim bu yemden aldım ama yemiyolar bundan
ayrı olarak birde karides var onları yiyolarda arada bunuda karıştırarak atıyorum yemiyolar
normal günlük beslenmeleri için yem olarak ne almalıyım yardımcı olurmusunuz
karidesde sürekli heryerde bulamıyorum satmıyo çoğu yer
turtle omega one judeville, tetra reptomin veriyorum ben. Karides te veriyorum ama tatlı su karidesi olsun marka bir yem . Tuzlu olabiliyor çünkü bazıları. Yem seçmeye başlamış canlılar sadece 1 çeşit yem verin yemi yemezlerse 30 dakka sonra alın. Birkaç gün deneyin bazen 1 hafta sürebiliyor yemeleri. Bu dediğim yemleri tavsiye ediyorum birde sera vitamin damla alın. Haftada 1 verin. Yem yemeye başlayana kadar karides veya başka bir şey vermeyin sadece önerdiğim yemleri vermeyi deneyin

Hayvanların kabuk boyu kaç cm?

turtle omega one judeville, tetra reptomin veriyorum ben. Karides te veriyorum ama tatlı su karidesi olsun marka bir yem . Tuzlu olabiliyor çünkü bazıları. Yem seçmeye başlamış canlılar sadece 1 çeşit yem verin yemi yemezlerse 30 dakka sonra alın. Birkaç gün deneyin bazen 1 hafta sürebiliyor yemeleri. Bu dediğim yemleri tavsiye ediyorum birde sera vitamin damla alın. Haftada 1 verin. Yem yemeye başlayana kadar karides veya başka bir şey vermeyin sadece önerdiğim yemleri vermeyi deneyin
tamamdır dediğiniz gibi uygulucam

bu dediğiniz yemlerin hepsiburada ilanları varsa atabilirmisiniz

Hayvanlar büyük ama yaşlarına göre ufak kalmış. Akvaryum ufak ise büyütmeniz lazım. Sağlıklı gelişim için boyca uzun akvaryumda yüzmeliler.

Yem olarak omega one adult turtle sticks, tropical biorept W.

Kurutulmuş yemde tropical river shrimps yada tropical blood worms yemlerinden birini alın.

Günde bir öğün besleyeceksiniz. 15-20 adet arası vereceksiniz. Boyutuna göre ayarlayın.

Tabanda silis kum yoksa alın. Eşelenip vakit geçirsinler. Hazımsızlık çektiklerinde yesinler. 0.5-1 mm aralığında çapa sahip sarı silis kum alın.

Haftada bir iki haşlanmış yumurta akı verin.

Yemlere ilgi göstermezlerse aç bırakma yoluyla alıştırmaya gideriz.

Foruma hoşgeldin.

Azra 8 cm kabuk boyuna kadar günde iki öğün sonrasında tek öğüne düşeriz.

Hayvanlar büyük ama yaşlarına göre ufak kalmış. Akvaryum ufak ise büyütmeniz lazım. Sağlıklı gelişim için boyca uzun akvaryumda yüzmeliler.

Yem olarak omega one adult turtle sticks, tropical biorept W.

Kurutulmuş yemde tropical river shrimps yada tropical blood worms yemlerinden birini alın.

Günde bir öğün besleyeceksiniz. 15-20 adet arası vereceksiniz. Boyutuna göre ayarlayın.

Tabanda silis kum yoksa alın. Eşelenip vakit geçirsinler. Hazımsızlık çektiklerinde yesinler. 0.5-1 mm aralığında çapa sahip sarı silis kum alın.

Haftada bir iki haşlanmış yumurta akı verin.

Yemlere ilgi göstermezlerse aç bırakma yoluyla alıştırmaya gideriz.
bilgiler için tşkler.
bi ara akvaryum görseli paylaşıcam bi bakıp eksik birşey varsa onlarıda tamamlim

Geri