Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yem yemedikleri 4. gün

Seyma.

Altın 5 Üye
Yine yemediler yine yemediler. Halsiz de değiller ama kafama cok takılıyo . Normalde olsa parmagimla birlikte yemeye calisirlar . Ama simdi 4.gun o kadar yem atmama ragmen yok . Yemediler . Agizlarina vitamin surdum hareketlendiler ama yemiyolar . Bi care bulmamiz lazim arkadaslar yardim edin .s sinirlenince ısırmıyolar agizlarini acmiyolar ki bende agzina kucuk kucuk yumusatip atiyim . Napicagimi bilmiyorum oof .s

Cvp: Yem yemedikleri 4. gün

Ne kadar kalacaksın orada? Isıtıcısız süre uzun mu olacak?

Normal yemi ksip haşlanmış kıyma ver biraz, haşlanmış tavukta olur. Bunlara da hayır derlerse dayanmaları gerekecek.

Bu pazar veya cumartesi dönüyorum istanbula .
Denedim onları da yemiyolar :(

yemlerin tarihlerine baktın mı veya güneş alan bir yerde olabilirler mi; kokusunda ağırlaşma gibi bir durum var mı. su ekleme veya değişiminde dengesiz bir ısı olayı olması durumunda da sersemlemeleri mümkün.

Önceden akvaryumun başına gittiğimde kendileri suda çırpınıyolardı şimdi hiçbir tepki vermiyolar . Sadece birkaç kere elimi uzattigimda suyun yüzüne çıktılar hemen yem çıkardım verdim ama yemediler .s

Yok yemi daha yeni açtım yeni almıştım zaten son k. Tarihi 12/14 herzaman yiyiyolardı ama simdi tık yok

belki de yem değişikliği istiyor olabilirler. sana önerim sera carnivor alman.

Şuan alamam çünkü burda petshop yok .s et de hasladim yemediler normalde olsa hemen kaparlardı

Dönüş geç değil. Bu süreyi tolere ederler. Sen gene yem vermeye devam et. Hatta şunu da yap: Suya vitamin atoyorsunya, su değişiminden yarım saat önce yemden bir kaç tane ufalayıp toz haline getirerek suya karıştır. Kısmen yerler. Tabi bütünde atmaya devam et.

Böylece verebileceğin maksimum besini vermiş olursun. Umarım sadece yer değişikliği ve ısı değişiminden kaynaklı bir iştahsızlıktır ve dönünce düzelir.

Insallah .s ondan sonrada buyuk ihtimalle yine bir hafta tatile gidicez .s veya cuma gidip pazar donucez . Bir hafta kalirsak kamp gibi biryerde çadırda kalicaz o zaman napicam .s sey forumda bitane daha arkadasin kaplumbağası yem yemiyodu veteriner siringayla ver demis sanirim ama benimkiler ağzını acmiyo kii

Şırınga ile vemekte zor. Ağzını açmıyorsa zorlamak kazaya sebep olur.

Diğer tatilde bence hayvanları birine emanet etmeli.

Geri