Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yem yemiyor

BRDS

Yeni Üye
Arkadaslar berdusum yemini ben onune atmadan yemiyor ne yapmaliyim

Cvp: Yem yemiyor

Nasıl önüne atmadan suya rastgele attığında mı yemiyor. 

Kabuk boyu nedir; ne kadar zamandır bakıyorsun; günde kaç öğün veriyorsun ?

Daha Daha bir hafta oldu alalı nasıl olacak bilmiyorum illaha yemegi gozunun onune koymam gerekiyor yoksa hic yemiyor

Hayvanda yeni ortama ve sana karşı bir tedirginlik var. Bu süreci atlatınca düzelir. Gözlerinde problem yok değil mi ? Bu sebepte dediğin duruma neden olur.

Akvaryum ve ekipmanlarda tamam mı su soğuk ise hayvan enerjisini korumak için fazla hareket etmek istemez.

Bende ondan korkuyorum yemegini yemeden once burnuyla dokNnuyor snra yiyor yemesin icin kose ye koyup oraya vurmam gerekiyor

Gözlerini tam açabiliyor mu yada göz kapaklarında beyazlık birikimi. Eczaneden Genta damla alıp gözlerine üçer damla damlat. 10 saniye arayla sonra bir kaç dakika beklet sonra akvaryuma al. Su sıcaklığı 28 derecede olsun. Bir de metilen mavisi alıp her gün suya bir damla damlat. Düzelince bırak.

Geri