Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!13 cmKabuk boyu baştan kuyruğa kaç cm?
20 adet mi, ikinci satırda yazan yemlerin üçünüde almalı mıyım , Şuan 1 yem alabilecek durumdayım max 2 . Bunlar hangisi olmalı ve yedirme sırası ne olmalı acabaGünde bir öğün 20 adet stick yem vereceksiniz.
Tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemlerinden birini alın.
Omega one adult turtle sticks, dajana gammarus sticks ve tropical biorept W yemleri alın.
Peki aç bırakma günü falan olacak mı ? Ben şuan 2 adet yem veriyordum bir öğün olacak şekilde . Şimdi her gün 20 adet yapacağız yani, kusura bakmayın detaylı öğrenmeye çalışıyorum çünkü ben başka şehire yurda okumaya geldim şuan annem bakıyor Suziye o yüzden tam bir şekilde öğrenip anneme aktarmam gerekiyorEvet. 18 cm kabuk boyu üstüne çıktıklarında yem sayısı yemin çapına göre 40-45 adete çıkıyor.
Reptomin pahalı ahm turtle sticks yemi alın. Dajana gammarus sticks yemde ucuz. En azından bu ikisi olsun. 3. yemide tropical biorept W.
Cem bey ben yurttan eve yeni gelebildim o yüzden yem dönüşüm geç oldu . Hangi düzenle yem vermeliyim. Bir de ben suzinin akvaryumunu değiştireceğim komşudan akvaryum ve birkaç motor aldım ama ne ne işe yarıyor bilmiyorum . Büyük akvaryuma geçme isteme sebebim küçük akvaryumu 6 günde bir değiştiriyorduk ve onun motoru küçüktü ve bozuldu.
Elimdeki ürünler bunlar , su temizleme motoru bunlardan biri mi acaba
Beyaz olanda 6w yazıyorAkvaryumun ölçüsü nedir?
O mavi hava motoru ona gerek yok. Birinci sunsun dış filtre iç filtreden hallice bir filtre.
Diğer filtreler kaç watt? İlk videodakiler sırasıyla.
Laminant suya dayanımlı değil ve kimyasal yapıştırıcılı preslenmiş kağıttır salınım yapar.
Burada kuru alan örnekleri mevcut.
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır?
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır? İlk olarak kuru alan sabit ve tırmanması kolay olmalıdır. Akvaryuma kuru alana çıkabileceği kolay erişilebilir eğimli bir rampa yapın. Bu rampa güvenli olmalı ve hareket etmeye veya sökülmeye eğilimli olmamalıdır. Kaplumbağanızın ısınma alanı ile tank...sukaplumbagasi.com
Akvaryumu metre cetvel ne varsa ölçsünler hacmi bilmeden birşey diyemem.
Hayvanda büyük.
18 watt olanın debisi kaç lt/h 800 mü?
Annemler değiştiremez bende sık gelmiyorum eve , uzun süre temiz tutmaz mı motor . Veya uygun fiyatlı motor varsa alabilirim yani böyle en az 3 hafta temiz kalabilse su iyi olur çünkü bu akvaryumda önceden balıklar varmış ve ayda bir değiştiriliyormuş . Suyun ömrünü uzun tutmam lazım Cem beyAkvaryum takriben 50 litre var. Elinizdeki 500 lt/h debili filtre ona uygun olur. Hava kabarcığı da veriyor. Bu suya oksijen verip amonyağın uçma hızını artırır.
Ama hayvan büyük ona 100 litre üstü akvaryum şart. Bu akvaryumda 30 litre su olsa desek yine de 1 haftaya kalmadan su yenilenmeli. Hayvan kendi idrarından zehirlenmesin.