Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yemi sıcakta bıraktınız mı yada kapağını uzun süreli açık.
Nemi giderse sertleşir. Isınırsa acılaşıp kokar, tadı bozulur. Bayatlaşır.
Yemi koklayın genzi yakan ağır bir koku varsa bayattır.
@cem dediğiniz gibi kokladım ama öyle bir koku yok kapağı da sürekli kapalı ve sıcak bir yerde de değil anlamadım sevmemiş olabilir mi acaba Dajana gammarus stick yerine bunu önermiştiniz.Yemi sıcakta bıraktınız mı yada kapağını uzun süreli açık.
Nemi giderse sertleşir. Isınırsa acılaşıp kokar, tadı bozulur. Bayatlaşır.
Yemi koklayın genzi yakan ağır bir koku varsa bayattır.
Su değişimini sürekli aynı şekilde uyguluyorum biraz akvaryumun içinde bırakıyorum daha sonra ılık su ekleyerek 28 dereceye ulaştığımda bitiriyorum. D vitamini dışında elimde vitamin yok önerdiğiniz vitamin varsa çok hemen almak isterim. Plakaları hafif fırçayla yoklayacağım dediğiniz gibiPlakaları yoklayın bir kısmı çıkacakmış gibi duruyor.
Bundan değil mi Cem Bey? Aldıktan sonra 3 gün boyunca 2 Damla verdikten sonra ara verecek miyim pekiSera reptilin biraz daha doğal içerikli vitamin ama pahalı. Biz genelde deep fix reptivit vitamin kullanıyoruz.
Peki teşekkür ederim Cem bey. 3 gün boyunca 2 Damla verdikten sonra ne kadar süre sonra tekrar vermeliyim sizceEvet bu
Peki Cem bey teşekkür ederim3. Gün iştahına bakalım. Siz her gün yem denemesi yapın. Yerse o yemden tane tane atın. Öğünü tamamlayın. Yemezse yarım saat bekleyip sonra alın.
Peki Cem Bey. Dediğiniz gibi olabilir. Hiç cinsel organını çıkardığını görmedim. Vitamine devam edeyim bakalım ne olacak. Teşekkür ederimVitamine bir hafta daha devam edin. Bu mevsimsel geçiş gibi duruyor. Diğer yemleri yiyor onlardan devam edin. Havalar ısınınca bu yemi denersiniz.
Hormon etkisi de olabilir. Bu dönemler kış uykusu sonrası çiftleşmenin ilk dönemidir. Cinsel organını arada çıkarıyor mu?