Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni akvaryum ve sis makinası

mustafayılmaz

Altın 4 Üye
öncelikle başlığa ne yazdığımı bulamadığım için sos yazdım bugun petsop yerını değiştiirmişti ve yeni mallar getirmişti gideyim bakayım güzel bişey olur dedim iyiki gitmişim eski akvaryumlardan bi tane kaptım onu koye goturcem ve bişey farkettim kaplumbağa için çok güzel bir paradyum ama sadece ıstıcısı eksikti ve suyun ustunde 3-4 santımlık sis tabakası uretıyordu sordum 175 lıraya satıyordu resmen oha dedim o sis bişeye yarıyormu kaplumbğa yemi görememzse

Cvp: s.o.s.

Sis makinasının sadece aksesuar özelliği var, oluşturduğu nemli ortamı kaplumbağalar sever ama o kadarına da gerek yok, akvaryumun üstü kapatılırsa da nem sağlanır. beğendiyseniz, olmasını istiyorsunuz alın tabi...

RE: s.o.s.

Akvaryum üzerini sis tamamen kaplarsa yüzey görüşü kaybolur. Bu onları huzursuz edebilir. Bir bölgeyi kaplarsa sorun olmaz.

mustafayılmaz' Alıntı:
Yemi bulamam sorunu olabilrimi

Yemleme esnasında kapatılabilir.

Cvp: Yeni akvaryum ve sis makinası

Aslında bu sisler, yağmur ormanlarının taklit edildiği ve bazı kurbağa türlerinin ve balıkların bulunduğu canlı bitkili profesyonel paludaryumlarda olmazsa olmaz. Sonuçlarda çok güzel. Ama kaplumbağa paludaryumunda aynı etki olur mu bilinmez. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Emre'nin uyarısına dikkat edin.

Aşağıda sis kullanılmış profesyonel paludaryum görseli bulunmaktadır.

mailto:/albums/e176/paludarium/AquaScape/20091107065119919.jpg

Cvp: Yeni akvaryum ve sis makinası

konu daha öncede gündeme gelmişti. sonuç olarak tamamen görsel amaçlı düşünülebilir. fakat esas ihtiyaçlar tamamlanmadan almanında bir anlamı olmaz.

Geri