Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni akvaryumum için yardım LÜTFEN

anıl bey

Bronz 5 Üye
Herkeze merhaba yeni bir akvaryum aldım içini falan gayet şık düzenlemeye çalıştım en son olarak resimdede gördüğünüz üzere motora biraz kafam takıldı bu şekil mi durmalı yoksa tamamıyla su içerisindemi kalmalı internette okuduğum üzere akım kaçağı olabilir ve çarpılarak ölme riski varmış hayvanlarımdan olmak istemem açıkcası ne yapmalıyım eğer akım kaçağı olursa nasıl anlarım yada kaplüşlerim böyle bir motorun akımına dayanabilirler mi söylerseniz çok sevinirim

Cvp: Yeni akvaryumum için yardım LÜTFEN

www.hızlıresim.com buraya aktar bizede link at :)

pardon link şu mailto:/

Dediği siteye yükle yüklendikten sonra forum için olan linki altta bul buraya kopyala

Filtre şelale filtre değilse yani iç filtre ise su içinde olmalı motorunu su soğutur. Su 35
dereceye kadar motoru soğutabilir.

Filtrenin kablosu sağlam ise çarpılma riski olmaz. Markası nedir ? Resimle birlikte yazarsan iyi olur.

Geri