Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni akvaryumum nasıl

niserendipity

Bronz 1 Üye
merhabalar bugün yeni akvaryumum geldi ısıtıcı eksik bi onu da alıcam dinlenme alanları taşların üstü olacak daha eklemem gereken şeyler var mı bir de normal sudan koyduk arıtma değil kaç gün dinlendirmem lazım kaplumbağalarımı koyabilmem için
IMG-20250602-WA0398.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba, akvaryum çok iyi duruyor. Nereden temin ettiniz? Akvaryum almayı düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç büyük bir akvaryum almadım. Bilgili kişiler, esneme yapar, formunda bozulma olur diyerek tavsiye etmediler. Sizinki gayet sağlam görünüyor.
Nasıl temin edebilirim?

Son düzenleme:
akvaryum sadece 13 bin altındaki mobilyanın fiyatını da tam hatırlamıyorum akvaryum, mobilyası, filtre, ısıtıcı, aydınlatma (daha gelmedi ama gelecek) falan toplam 35 bine olmuştu
Anladım İstanbul'da birkaç yere sorduğumda daha fazla fiyatlara denk gemiştim bu firma benim için daha iyi olacak ayrıntılı bilgi için tekrardan teşekkürler 💕💐

merhabalar bugün yeni akvaryumum geldi ısıtıcı eksik bi onu da alıcam dinlenme alanları taşların üstü olacak daha eklemem gereken şeyler var mı bir de normal sudan koyduk arıtma değil kaç gün dinlendirmem lazım kaplumbağalarımı koyabilmem için Ekli dosyayı görüntüle 12491
Çok hoş gözüküyor buna full bitkili bi akvaryum yapmak vardı 😃

Termometreniz yok gördüğüm kadarıyla. Onu da ihmal etmeyin. Kaliteli ısıtıcılar +/- 0.5C toleransla su sıcaklığını sabit tutuyor ama yine de sıcaklığı gözlemlemekte fayda var.

Geri