yagmur2023
Bronz 4 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kuru alandan kaçarlar önlem alın. Kuru alanı iyice sabitleyin cam suya düşmesin kaplumbağanin üstüne düşerse sorun olur. Isıtma lambasınıda halletmeniz lazım.
Kuru alanin orada cikinti yaptim kacamazlar. Isitma lambasi aldim ampulu takinca kablo yandi. Kablosu kisa oldugu icin seramik duy taktiramadim. Cop oldu lamba.Kuru alandan kaçarlar önlem alın. Kuru alanı iyice sabitleyin cam suya düşmesin kaplumbağanin üstüne düşerse sorun olur. Isıtma lambasınıda halletmeniz lazım.
Kablonun kısa olması ile seramik duyun ne alakası var ki? Yeni bir lamba alin. N11 de var saticiya lambanin metal ve seramik duylu olduğunu sorun metal diye plastik kasa gonderiyorlarKuru alanin orada cikinti yaptim kacamazlar. Isitma lambasi aldim ampulu takinca kablo yandi. Kablosu kisa oldugu icin seramik duy taktiramadim. Cop oldu lamba.
Kablo kisa oldugu icin duyu degistiremediler. 52 W halojen ampul oldugu icin kaldirmadi yandi. Halletmeye calisicam. Kaplumbagalarim kucuk oldugu icin ust uste ciksalar bile cikamiyorlar zaten kuru alanin ustunu kapattim.Kablonun kısa olması ile seramik duyun ne alakası var ki? Yeni bir lamba alin. N11 de var saticiya lambanin metal ve seramik duylu olduğunu sorun metal diye plastik kasa gonderiyorlar
Tamamdir ben hepsini halletmeye calisio tekrar yazicam sag olun. Silikonu halledicem simdi.Çevrelerinde hareket olmamakla birlikte lamba ısısını algılarlarsa çıkarlar. Başlarda rampaya doğru yönlendiririz. Kuru alana çıktıklarında oraya doğru konumlandırırız.