Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni akvaryumum

gözduş123

Bronz 5 Üye
Arkadaşlar sonunda kaplumbağama bir akvaryum alabildim.Düzeltmem gereken bir yer var mı?Yardım ederseniz sevinirim.
d7cdg.jpg
[/url]*

d7cj4.jpg
[/url]*

Cvp: Yeni akvaryumum

akvaryumun gerçekten çok güzel.ama ışık kuru alanın tamamına vuruyo onuda bi ayarlaman lasım.çünkü kaplumbağalar gölgedede durmak isteyebilir

Mavi kum bilmiyorum salınımı ama onun haricinde herşey güzel gözüküyor yalnız su seviyesi alçak

Mavi renk olan taslar yada kum suya zehirli boya birakir. Bu boya kaplumbagalarda bobrek yada goz hastaliklarina hatta zehirlenmelere bile yol acar.

Eskiden bende ufak akvaryumumda kullanmistim bu kuru alandan. Bence cok kullanissiz. Cunku cok yer kapliyor. Onun yerine daha iyi bir kuru alan yapip su seviyesini yukseltebilirsiniz.

Bunun disinda akvaryum gayet kullanisli gozukuyor.

Akvaryumunuz hayırlı olsun :) Bu kuru alanlar pek kapluşlara göre olmuyor malesef hem yer kaplıyor hem de su seviyesini artırmamıza engel oluyor kısa kaldığı için. Bence biraz kuru alanlara bakın, filtrenin olduğu köşeyi duvara iyice yaklaştırıp o köşeye yeni bir asma kuru alan alabilir veya yapabilirsiniz.

Bu akvaryuma en iyi Turtle Bank olur.

hayırlı olsun yeni akvaryumunuz...benim bir sorum olacaktı,bu turtle bank dediğiniz kuru alanı nerede bulabılırım?

bunların birkaç ebadı var. ben petshopta küçüğünü görüp sordum. 50 tl istediler. internette daha uzun ayaklılarını daha ucuza bulman mümkün. benim internette alışveriş fobim var. petshop taramaya devam edicem. parasını geçtim uzun ayak lazım bana.

Petshoplardan ya da online marketlerden alabilirsiniz.

Geri