Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Akvaryumumuz :)

Seyma.

Altın 5 Üye
Arkadaslar suan kucuk bı akvaryumdayız buyuk akvaryumumuz da yapıldı ve geldı ama fıltre olmadan ısımızın zor olucagını bıldıgımız ıcın fıltre alana kadar kucuk akvaryumdayız :)

mailto:/316rc76.jpg
mailto:/25t9chd.jpg
mailto:/2ykm9hj.jpg
mailto:/13ye2jp.jpg
mailto:/2u936h5.jpg
mailto:/2zoxmyv.jpg
mailto:/15i0oz4.jpg
mailto:/210n7gl.jpg
mailto:/3163eon.jpg

bu da buyuk akvaryumumuz :)

mailto:/2zqa2k9.jpg

Cvp: Yeni Akvaryumumuz :)

Maşallah çok güzeller. Yeni akvaryum hayırlı olsun. Ölçüleri nedir?

Ölçülerini bilmiyorum :S yani kagidi babama vermistim unuttum olculeri

Evet kucuk kucuk delikler actim ve diktim ama gecici olarak yenisi yapicam bikac gune

Ya soyle bisey var cd kabini buralarda bulamadim ince cd kabi alicam cunku vantuzlarin askilari cikiyo cd kabi kalin oldugu icin yani bastirinca cikiyo o yuzden

Anladim. Ama onun incesini blucagini sanmiyorum. Bende cd kabindan yaptim benimki siyah ve ince. Ve ben rampa yapmadim ve memnunum :)

Benimi iyi bir tirmanici hele yemi kuru alana koyduyssm... 2. Saniyede kuru alanda :)

Akvaryumda yemek yemiyo benim biciriklar ya :( fanusa alistilar ya kac keredir deniyorum tik yok en sonunda fanusa su koydum orda yediler akvaryuma aldm sonrada yoksa yemiceklerdi .s

Cvp: Yeni Akvaryumumuz :)

elinden yemeye alıştır benimki parmağımı bile yemeye çalışıyo :33:

Elimden yiyiyolar zaten isirdilarda 3 4 kere :D ama akvaryuma daha dun koydum sanirim alisma surecindeyiz suan

Illaki akvaryuma alisip orda yiyeceklerdir. Cekiniyo olabilir. Siz yemi birakip gidin 15 dkk sonra yenmeyenleri alin. Ben boyle yem canavari yaptim onu. Ama uzaktan bakin siz iki kaplusunuz oldugundan kavga etmesnler.

Benimki bikere elimi birakmadi ve kabuguna vurdu ... cok uzulmustum ama cok saplikli :)

Geri