Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Akvaryumumuz :)

Birde sizde isiti goremedim varmi yoksa yokmu?

Isitici diycektim :)

Isitici yok dedigim gibi akvaryum daha dun geldi suan 60 wattlik lambayla kuru alan isiniyo su azda olsa isiniyo oda zaten sicak baya camlar kapali isitici alana kadar idare emeye calisicaz

Belki ondan yemiyolardir. Kabda az su oldugundan usumuyorlardir. Bumbuyuk bir akvaryumda usumuslerdir ondan yemiyolardir belkide. Metabolizmalari da dusmus olabilir. En yakn zamanda al. Akcigerleri usuturlerse uzuluruz :(

Geceleri kapatmak lazim. Rahatsiz olabilirler. Uzulmeni istemiyorum ama bunlar dogru seyler. Geceleri o buzz gibi suda yuzdugunu dusunsene :(

Isiticiyi nerden bulabilirim? Fiyati ne kadar ? Belki bugun hemen gidip alabilirim

Internette 20 tl ye gordum. Ama en az 2 gun icinde gelecektir. Siz bugun alın. Petshoptan alınabilir. Ama "yalnız" yada kapluslardan alın biriyle giderseniz iyi olur. Nedeni petshop buna gerek olmağını söyleyecektir. Siz aln ve çıkın. 25 watt yetersiz olabilir. Bu belli. Ama wattını söylemek için akvaryumun litresini söylerseniz iyi olur.

Buyuk akvaryum litresine gore almaliyim sanirim cunku ikinci bir masraf yapmak istemiyorum filtre alinicak cunku daha :S buyuk akvaryum litresine gore alsam bir sorun olur mu suan kucuk akvaryumdayiz

O zaman derece alip olcmelisin. 27 derece idealdir. Derece en fazla 10 tl dir. Cok sorun olucagini zannetmiyorum.

Peki buyuk akvaryumun litresi nedir?

Kac litre oldugunu inan bilmiyorum aksam yazarim :S yarim saate kadar

Cvp: Yeni Akvaryumumuz :)

seninkiler yaparmı bilmiyorum ama bu çeşit halıkaydırmazı koparıyolar ilerde suyun dibinde küçük küçük taneler görürsen şaşırma:D

Büyük akvaryumun ölçüleri nedir acaba bana biraz ufak geldi 2 kapluş için?

yeni akvaryum hayırlı olsun şeyma gerekli ekipmanları tamamlamadan yeniye almaman isabet olmuş. kirlenme durumunda o kadar suyu yenileme derdine düşecektin. bu arada ekipmanları alana kadar akvaryumu yıkayıp zamandan kazan. akvaryumda suyun litresini: en*boy* suyu nereye kadar koyacaksan o yükseklik /1000 su litresini verir.

hendrixster' Alıntı:

Dedigim gibi buyuk akvaryum da var ama ekipmanlar tam degil

cem' Alıntı:
yeni akvaryum hayırlı olsun şeyma gerekli ekipmanları tamamlamadan yeniye almaman isabet olmuş. kirlenme durumunda o kadar suyu yenileme derdine düşecektin. bu arada ekipmanları alana kadar akvaryumu yıkayıp zamandan kazan. akvaryumda suyun litresini: en*boy* suyu nereye kadar koyacaksan o yükseklik /1000 su litresini verir.

Sagol Cem :) ben bisey sorucam ya benim o buyuk akvaryum icin filtre nasil olmali markasi vb bide isitici ? He bide onlari kucuk akvaryuma da koyabilir miyim isiticiyi felan ? Bide fiyat soyleyebilirsen tam olucak .s

hendrixster' Alıntı:

Ha pardon sen onu mu kasdettin ? Pardon. Ya idare edebilecegimiz kadar ne zamana kadar idare ederse artik buyuk akvaryum bakicaz

sen söylediğim formülden su miktarını ve ölçülerini ver ona göre alınacak ekipmanları yazarız.

Geri