Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni aldığım kaplumbağalarım

MrsMirage

Bronz 5 Üye
Katılım
28 May 2010
Mesajlar
24
YEni 2 tane kaplumbağa aldım görüşlerinize ve eleştirilerinize açığım tavsiyeleriniz varsa onlarıda alabilirim şimdiden teşekkürler

mailto:/i/hpim1030v.jpg/
http://img175.imageshack.us/i/hpim1029.jpg/
mailto:/i/hpim1028l.jpg/
mailto:/i/hpim1026.jpg/
 
Hayirli ugurlu olsun minik canavarlariniz. Suyun seviyesinin abartili az olmadigini görünce sevindim, fakat kuru alandan dolayi arttiramiyorsunuz sanirim çünkü az daha arttirilsa çok iyi olur =) Ikiside kuru alana çikmislar isitici spotunuzu göremedim. Birde nerden aldiniz umarim petshop degildir.
 
bir arkadaşımdan aldım kaplumbağaları ama taşları filtre ısıtıcı felan petshoptan aldım
 
MrsMirage' Alıntı:
bir arkadaşımdan aldım kaplumbağaları ama taşları filtre ısıtıcı felan petshoptan aldım

Çok sirinler minikken daha bir tuhaf duruyorlar böyle ben herseyi yaparim siz karismayin der gibi :D büyüdükce bu halleri bana yemek verin günesleniyim haline dönüyor.
 
ahaha çok tatlılarr sevda katılıyorum sana harbidende öyle ilk aldığımda benimkilerde beni hiç sallamıyordu şimdi yemek vereyim diye on takla atıyor :)) maşallahhh inş sorunsuz mutlu yaşarsınız keratalarla :) evet aslında su seviyesi biraz fazla olsa iyi olur ama bendede benzer sorun var taşlardan dolayı yükseltemiyorum en iyisi daha yüksek almak :)
 
nasıl alıştılar mı biraz :D bugünü tarihe yaz.sora pişman oluyosun ben tam nezaman aldığımı unuttm x/
 
tamam alıştılar artık yüzüolar flnda yem yemiolar yarın akşam vercm artık 28 Mayıs 2010 Cuma
 
merak etme ilk alındığında yememesi doğal.alışması lazım.ilerde artık yememesi için uğraşçaksın emin ol oburlar çünkü :D bide kapluşlar 3gün boyunca hiçbişi yemezse bişi olmuyormuş veteriner demişti tabi nekadar doğru bilemem ne veteriner ne depetshop hiçbirine güvenmiyorum :(
 
ben petshop değilde veterinerlere güveniorum ama tanıdıksa

Bende akvaryum hobicileri bilir anubias olarak canlı bitki var onu koyuyummu yoksa koymayımmı ilk başta yerler diye koymamıştım ama yemezler garantisi verirseniz koyarım ama yerler diyosanız cansız bitki de var onu da koyabilirim tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
 
Canlı bitkileri yemeye çalışıp yerinden sökeceklerdir, bu da akvaryumda fazladan kirliliğe neden olur. İlla bir canlı bitki olsun diyorsanız da su mercimeğini tavsiye ederim, istedikleri zaman yemeleri için de iyi bir besin kaynağı olmuş olur.
 
KApuşlarınız çok tatlı uzun ömürler dilerim.Bence kendinize bir kuru alan yapıp suyu yükseltmelisiniz.Isıtıcınız her an patlayabilir ve bu şekilde doğru çalışmaz.Mutlaka üstünde yazan su seviyesine gelmiş olmalıdır.
 
Oldukça sevimliler :) Beraber sağlıklı uzun yıllar geçirmenizi dilerim :)
 
Geri
Üst