Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni bir ısıtma lambası

samet52

SKF Delisi
bugün jbl neodym lamba kendiliğinden patlamış sanırım çalışmıyor daha yeni bir lamba sipariş edicem önerileriniz nelerdir ? jblnin erken bozulması beni memnun etmedi

Cvp: yeni bir ısıtma lambası

mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=8478

mailto:/urun_detay.aspx?kat=152&urn=8033

Alternatif olarak bu ürün mevcut Samet.

sedatsahin' Alıntı:

Bence 25 W yeterli ısıyı vermekte zorlanacak yada çok yakın konumlanıp tehlike arz edecektir.

sedatsahin' Alıntı:

lambanın wattı düşük geldi bana , 40-60 watt şeklinde düşünüyorum

AEK' Alıntı:

sedatsahin' Alıntı:

Bence 25 W yeterli ısıyı vermekte zorlanacak yada çok yakın konumlanıp tehlike arz edecektir.

saolasın emre abi bu uygun hoşuma gitti exo terra da bildiğim kadarıyla iyi teşekkürler

AEK' Alıntı:

sedatsahin' Alıntı:

Hocamjuenpetmarket de kapıda ödeme bulamadım ben?

İnternetten satış yapanların hangisi kapıda ödeme uyguluyor bilmiyorum.

samet hepsi birbirinin aynısı. ben bu ürünü petshopta inceledim kesinlikle traş bir ürün, alınmaz.

emrenin gösterdiği diğer ampul ile aynı düzen farklı şekil. bunun bir tek wattı düşük sen gene neodym al en azından fiyatı hesaplı; tabi karma düşünmüyorsan.

bu telin kopma hadisesi söndürdükten sonra soğuyana kadar herhangi bir titreşimden sakındırmak, yoksa gidiyor. düşük wattlı olanların teli daha ince olduğu için daha çabuk gider.

Himura Kenshin' Alıntı:
Hocamjuenpetmarket de kapıda ödeme bulamadım ben?

barış kapıda ödeme yapmıyorlar. kargo parası ödenir. kredi kartı kullanmazsan hesaplarına havale yapıyorsun. ama havale ücreti daha pahalıya geliyor. veya normal bir banka kartın varsa mesela işbankasında öyle interaktif açma yaptırıyorsun bankada. sonra o karta yeterli parayı yatırıp o kartla da alışveriş yapabiliyorsun. kısaca kredi kartında parayı sonra normal kartta önceden yatırıyorsun. bir tek internet alışveriş yetkisini açtırman lazım.

Markalar kaliteli ama ampullerde biraz şans bence. Exo terra nım night glo patlamalarından bıkmıştım bir ara. Ama bu lambalara alternatif yok malesef.

Pahalı. Hem de hemen gümlüyor.Soft ampül en iyisi.

jbl neodym yine patladı artık kesinlikle almayacağım idareten carrefourdan philips 70 watt ampul aldım normal yuvarlak tip ampul ama içi eski tiplere göre farklı fazla göz yormuyor kuru alan ısısı da şuan 33-34 civarı ama soft lamba satan bir site varsa link atarsanız derhal alabilirim birkaç elektrikçiye sordum maalesef yok burda

Samet bauhaus varsa gidip oradan ecolite 52 w soft e27 uyumlu ampulü al. Ben, Cem ve bir kaç arkadaş bunu aldık. Mesafeyi ayarladınmı ısıyı yakalarsın. UVA içerikli ısıtma lambası bulmak çok azaldı. Elindeki 70 w olanı mandallı lamba kaldırabilecek mi?

bauhaus maalesef yok abi yoksa görmüştüm mesajlarından aklımdaydı , mandallı lambayı özellikle sordurup almıştım abi daha önce de 60 watt neodym kullandım bir sorun çıkmadı

Tamam işte Samet. Mandallı lambalar genelde maximum 60 w ampullere göre yapılıyor. Hatta 40 w max olanlarıda var. Sen 70 w aldığına göre uyumlu olmayacak.

anladım abi ne gibi sorunlar çıkabilir abi bugün kontrol ederim sürekli yarında 60 watt bir lamba ayarlarım soft da bulmaya çalışıyorum tabiki

Kablolar eriyebilir. Genel sakınca yangın tehlikesi Samet.

Bugünlük göz altında yakıyorum abi yarın da direk bir lamba aramaya çıkıcam yine bulamazsam en azında uygun watt alırım idareten

Umarım uygun bir soft bulursun. Olmadı bauhausu ara. Bunların online satışı olabilir. İnternette öyle bir link vardı sanırım.

eğer öyleyse alırım abi olmadı tekrar uva lambalara döneceğim aslında uva lambalardan çok memnunum ama hiç dayanmıyorlar

Bugün İstanbul içerenköydeki bauhausa gittim. İki tane daha yedek aldım. Fiyat 4 küsu tl. Orada yeterince soft ecolite 52 w ampul var. Bendeki uvb ampuller uva içerdiği için artık uva ısıtma aramıyorum. Zaten piyasada kalmadı gibi.

Geri