Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni bir kaplumbağa almak istiyorum.

Mineistan

Yeni Üye
Bu siteyi bugün buldum ve hemen kayıt oldum. Hayatımda hiç kaplumbağa sahibi olmadım. Rica etsem bana temel bilgiler, yaşama yerleri, özellikleri, yemler vs. hakkında yardımcı olabilir misiniz? Bu arada bunun gibi başlangıç için bir konu varsa üzgünüm.

Cvp: Yeni bir kaplumbağa almak istiyorum.

foruma hoş geldin efe. bu konuda gerekli bilgiler verilmiştir. bunu incele.
mailto:/forum/konu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu-10252.html

kaplumbağa bakımı biraz zahmetli ve yerine göre masraflıdır. akvaryum ve ekipmanlar sağlıklı gelişim için şarttır. bu hayvanların ömürleri 25-30 sene arası değişir. ve boyları da bir o kadar olur. bunları da göz önünde bulundurmalısın. taviz vereceğin durumlarda olacak. bakımında bir kişinin desteği de şart. şehirdışına çıkma durumunda güvenip teslim edeceğin biri mutlaka olmalı.

yukardaki konuyu okuduktan sonra takıldığın ya da sormak istediğin birşey olursa sor.

Sahiplendirme de onerilebilir.Forumda,bu kisimda cogu hayvan yardim bekliyor =(Tabi once sartlar saglanmali.

Geri