Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni bir kaplumbağa alsam mı?

bedra

Gümüş 1 Üye
Katılım
25 May 2010
Mesajlar
211
Merhaba 50 litrelik bir akvaryumum var kaplumbağam afacan küçük herşeyi uygun aynı boyda yeni bir kapluş almayı düşünüyorum sizce alsam mı? fikriniz nedir?
 
isterseniz alın ama ileride büyüdüklerinde 2 kat daha fazla uğraş gerektirecekler daha büyük akvaryum daha iyi malzeme zart zurt eğer bunları kaldırabilecekseniz ve bakabilecekseniz alın ama elinizden geldiğince forumumuzdaki alım satım yerinden almaya çalışın
 
almamanızı öneririm çünkü yeni bir arkadaş feci sonuçlara yol açabiliyor. birbirleriyle geçinemeyebilirler riske girmeyin derim. bende almak istiyordum ama sonra bunları öğrendiğim zaman vezgeçtim.ısırma olayları falan oluyormuş hatta bu ölüme kadar gidebiliyormuş. hem kaplumbağalar soğuk kanlı hayvanlar tek daha iyi yaşarlar.
 
Almayın.. Büyüdükçe akvaryum temizliği de zorlaşıyor,akvaryum boyutu da büyüyor. ÜStelik iki kaplumbağa iki kat uğraş iki kat akvaryum demek
 
Geri
Üst