Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Bir Paludaryum

safademirel

Yeni Üye
Merhaba.

20 Ocak doğum günümde ablam bana bir küçük su kaplumbağası hediye etmişti.Küçük bir kap vermişler yeşil ama nasıl su koyacağımı dair hiç bilgim yok.Kaplumbağa öylece yatıyor ben buna paludaryum yiyecek yeni bir sıkılmadan yaşayabileceği bir alan yapmak istiyorum.

Tüm eşyalar 120-150TL arasında yeni bir paludaryum yapılabilir mi? Ve bunları alabileceğim bir petshop var mı İstanbul'da?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Evet güzel bir paludaryum yaptırılabilir.

Camcıda akvaryumu yaptırabilirsiniz.

Filtre,ısıtıcı,yemi,vitamini petshoptan alabilirsiniz.(Tek çeşit yem kullanılmamalıdır)

Kuru alanı kendiniz yapabilirsiniz.

Kaplumbağanız büyüyeceği için ufak bir akvaryum önermem daha büyük yaptırırsanız daha uzun kullanırsınız.Ufak bir akvaryumu 35 tl ye yaptırırsınız fakat fiyatları değişebilir.

50TL ye akvaryum yaptırayım ozaman

geri kalan 75 tl ilede parçalarını filan alalım

Fiyatlar hangi şehirde bulunduğunuza göre değişir.Ankara da aralıklarla pet shoplar akvaryum fiyatlarını epeyce düşürüyorlar.Takip ederseniz camcıda yaptıracağınızdan daha ucuza mal edebilirsiniz :)
75 liraya ısıtıcı iç filtre ve yem almaya yeter :)

safademirel' Alıntı:
50TL ye akvaryum yaptırayım ozaman

geri kalan 75 tl ilede parçalarını filan alalım

Evet o akvaryum sizi idare eder.Parçaları da alırsınız 75 TL ye.

İstanbul'da petshop arayacağız.
Kuru alanı çok güzel yapmış ve akvaryumu da benim küçük için uygun.

mailto:/forum/kuru-alanimi-degistirdim-camdan-yaptim-resimler-t-2317.html

Bu arkadaşın yaptığı gibi kuru alan yapacağım, ama benim hayvanın daha boyu çok küçük nasıl yapsam bilmiyorum.

Geri