Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni ısıtıcı

yagmur2023

Bronz 4 Üye
30-35 lt lik akvaryum icin isitici onerir misin? Aslinda yeni akvaryuma gecmek istiyorum yeni kuru alan kurucam cunku. O yuzden ileriye donuk bi isitici onerir misiniz? Hem bu akvaryumda da kullanabilecegim. Ayrica tetra isiticim vardi fakat hemen bozuldu.

Ben Tetra marka kullanıyorum bir defa arıza yaptı garanti kapsamında anında sorgusuz sualsiz değişim yaptılar tavsiye ederim

Fiyat kalitede yine tetra ht öneririm. Eheim thermocontrol ve jbl protemp pahalı ısıtıcılar.

Elektrik kesintisi oldu mu? Bu tip akım dalgalanmaları ekipmanları bozar. Lehim atması gibi birşey de olabilir.

Ekipmanları korumak için güç kaynağı yada sigortalı çoklu priz kullanmak iyi bir seçenektir. Bozulma endişesi duymazsınız.

Bu ısıtıcıların 100 watt olanları 120-140 litrelik akvaryumu ısıtır. Tetrayı bilmiyorum ama jbl protemp ve eheim thermocontrol 200 watt olanları 300 litrelik akvaryumları ısıtıyor. Diğer alt sınıf ısıtıcılarda bu 300 wattlık güç ister.

Fiyat kalitede yine tetra ht öneririm. Eheim thermocontrol ve jbl protemp pahalı ısıtıcılar.

Elektrik kesintisi oldu mu? Bu tip akım dalgalanmaları ekipmanları bozar. Lehim atması gibi birşey de olabilir.

Ekipmanları korumak için güç kaynağı yada sigortalı çoklu priz kullanmak iyi bir seçenektir. Bozulma endişesi duymazsınız.
Cem Bey merhaba foruma çeşitli yerlerden sorular sordum. Aslında hep foruma ısıtıcı ve uvb lambası için geliyorum tüm yazıları okuyorum. Direkt türk satıcılardan link verme şansınız var mı bir de ömürlük akvaryum kaç litredir son bir kez akvaryum değiştirip bir daha değiştirmemeyi düşünüyorum

Ben bıraktığım için bilmiyorum. Yalnız lamba satan dükkanlara sorun bulabilirsiniz. Çanak metal, duyu seramik, max 60 watt kaldıracak güçte olsun.

Ömürlük 100*50*60h ve 10 mm cam kalınlığında bir akvaryum. Üstte sınır yok.

Eskiden 80*50*50h öneriyorduk ama akvaryum üstü kuru alan ve rampa mesafesi yeterli pay bırakmıyor. Hayvanlar suya indiğinde karşı cama vuruyor.

Geri