Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bu akvaryums koyacağım bende daha dün sahiplendim
Ve kırmızı lekeler oluyor pis kokuyo iştahıda yok
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
Burnundan balon çıkartıyoe bazen iştahı yok birde akvaryumun içinde tatlı su midyelerim var bu kaplumbağanın yqnındw küçük bi kaplumbağam daha var şuan aynı akvaryuma almalı mıyım ve hangi yemi önerirsin banw geldi geleli hiç bişey yemedi yumurta beyaz marul fln verdim yemediAkvaryum suyunu yükseltin filtre tamamen su içinde olmalı.
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası şart ekipman.
100Watt su ısıtıcı tercihen eheim veya tetra marka alın.
Lamba burada satılıyor sadece bu tip orta güçte armut halojen ampul kullanıyoruz.
Metal çanaklı masa lambası ile konumlandırın.
Elinizdeki yemler veya takviyeler neler?
Contra Ichytho marka metilen mavisi alın bunu suyuna 5 damla damlatın buharlaştıkça bir damla daha damlatın.
Hayvanda ağzını açma, ses çıkarma, burundan baloncuk çıkarma, eğik yüzme gibi belirtiler var mı?
Bu 14 diğeri 7Foruma hoşgeldiniz.
Bu hayvanın ve diğer hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Siz daha önceden böyle bişey başına gelen birine zeytinyağı içirin sabh ilk öğününde demişsiniz ben bugün ve dün akiam içirdim birde metalin mavisi siparii vericeğim başka ne yapabilirimForuma hoşgeldiniz.
Bu hayvanın ve diğer hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Bu bişey yemediği için kabızlıkda olabilir diye zeytinyağı verdim dışkısa yapmuyo çünküZeytinyağını hazımsızlık ve kabızlık hallerinde veriyoruz.
Eczaneden gentagut göz damlası alın. Sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına dörder damla damlatın. 1 hafta sonra bakalım.
Deep fix reptivit vitamin damla alın bunu da her gün 1 damla ağzına damlatın.
Haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.
Boy farkı var. Bir araya koyarsanız kontrol edin büyük saldırabilir.
O ağızdan verin dediklerinizi alıp başlayacağımSiz ilaca başlayın durumunu kontrol edelim.
Kaplumbağada ses de gelmeye başladı bugün temin ettim daha işe yarar mı onun içindeSiz ilaca başlayın durumunu kontrol edelim.
Ses de gelmeye başladı bugün diğer arkadaşın dediği vitaminleri aldım başlıyacağım akşam, ses, ciğelere vs de iyi gelir değil mi bir de göz damlası ağızdan bi sorun oluşturmaz.
Gentayı ağızdanda uygulayın sorun olmaz tek sorun hayvan iyileşmezse ölür.Ses de gelmeye başladı bugün diğer arkasaşın dediği vitaminleri aldım başlıyaxağım akşam ses ciğelerw vs de iyi gelir demi bide göz damlası ağızdqn bi sorun oluşturmqz
Genta ve deep fixi uygulayacağım ağızdan o maviyi de suya damlatıp foto atacağımGentayı ağızdanda uygulayın sorun olmaz tek sorun hayvan iyileşmezse ölür.
Ekipmanlarda geldiyse kullanın ilaca devam edin durumuna bakalım.
Şuanki akvaryumun bir fotoğrafını atar mısınız
Gentayı ağızdanda uygulayın sorun olmaz tek sorun hayvan iyileşmezse ölür.
Ekipmanlarda geldiyse kullanın ilaca devam edin durumuna bakalım.
Şuanki akvaryumun bir fotoğrafını atar mısınız