akinci23
Gümüş 5 Üye
Her zaman gittiğim akvaryumcuda küçücük bir akvaryumun içinde 5 tane 10 cm civarı kaplumbağa var. Sürekli onları görüyordum ve açıkçası içim acıyodu. Yeni alacağım akvaryumu da aynı yerden alacam. Adam o kaplumbağaları bana vermek istediğini söyledi ama ben almayı düşünmüyorum. Çünkü benim zaten 3 tane kaplumbağam var ve 1 tanesi de zaten sahibi tarafından bakılmak istenmeyen bir kaplumbağa. Üstelik ekonomik olarak da zaten beni zorluyorlar. Adamın onları bir şekilde elden çıkarmak istediğini anladım. Öyle ki bana bedava vermek istiyor. Acaba onlardan birini almak isteyen var mı? Eğer almak isteyen varsa bedava adamdan alırım ve şehirler arası otobüsle yollayabilirim. Ayrıca otobüse para vermem gerekirse onu da ben karşılarım. Almak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir. Eğer adminimiz uygun görürse msn adresimi de yazabilirim. Ayrıca büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlardan da bir ricam olacak. Acaba şehirlerinde bulunan hayvanat bahçeleriyle filan konuşabilirler mi? Belki aralarından bazıları kabul eder. Bir tanesini bile kabul etseler bizlere kardır. Haydi arkadaşlar bu yetişkin kapluşlara bir şekilde yardım elini uzatalım. ( Tekrar tekrar yazmama gerek yok ama yine de yazacam. Kaplumbağaları bedavaya alacam. )