Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni kaplumbağa

Seyma.

Altın 5 Üye
Yeni bi tane daha kaplumbaga almak istiyorum arkadaslar iki tane bebek var bitane daha alsam ? Cok istiyorum ama

Bende 2. sini alcam. 300 litrelik akvaryum kurabilceksen al :) kavga ypmazlar daha bebekler dye dusunyorum :)

Ya aslinda bi arkadasim var tas kafali dondurma kabinda bakiyo kac kere anlattim dil doktum soguk kapali balkonda bakiyo deli oluyorum yarin son kez ciddi bi sekilde konusucam yazik ama ya o kaplumbaga benden 1 hafta sonra alindi ama benimkilerin yaninda yeni dogmus gibi kaliyo onu almak kurtarmak istiyoruum :/

Hayvanlara gereken su hacminin alt sınırını biliyorsunuz. İleride kavga durumunda da akvaryumu bölebilir ayrı kuru alanlar yapabilirim derseniz yada her kavga edene ayrı sistemler kurabilirim derseniz hayvan sayısında sınır yok tabiki.

Ya o kaplumbagayi ne pahasina olursa olsun kurtarmak istiyorum yarin filtre isitci hava motoru gelicek belki hava motoru bikac gune gelir ama o kaplumbagayi kurtarmam gerek cunku olucek biliyorum ama yinede vermicek kaplumbagayi adim gibi eminim . Bide buyuk kaplumbagasi var 1 bucuk 2 yasinda ve 7 cm veya bikac cm daha buyuk gitmis el sabunuyla yikamis ust kabukta beyaz lekeler cikti zamanla kanamaya basladi petshopa goturduk beraber krem verdi ama hala gecmedi en azindan kucuk yavruyu kurtarmak istiyorum

Kac kere konustum anlamiyo diyorum yapma olmaz kucuk de olsa bi akvaryum kur ama yok vermiyo da yavruyu

Cvp: Yeni kaplumbağa

her bir kaplumbağa başta akvaryum olmak üzere her ekipmanda yenilemeye gidileceği için ekstra yük getirecek bunları hesaplayıp ilerde düzeni kurabileceğinize inanıyorsanız alın yoksa halihazırdaki donanımla devam etmek hayvanlara eziyet olacaktır.

Ya cem dedigim gibi o kaplumbagayi dondurma kabindan kurtariyim de ne yapilmasi gerekiyorsa yaparim

Cvp: Yeni kaplumbağa

sen bilirsin o halde durmasındansa senin bakman daha iyi.

Tabikide zaten yarin ekipmanlar geliyo buyuk akvaryuma gecicem kucuk akvaryumuda lambayla isitiyorum zaten kucuk akvaryumda durur iyilesene kadar sonra bakarim bi caresine ama vermicek sanirim :(

Kaplumbagayi ne kadara almis? Onun 2 katini vermeyi teklif et,annesiyle konus.

Benim aldigim yerden aldi 12 bucuk . Dedim ki bakamiyosun zaten alma . Bakamicaksan alma.dedim annesinin de anliyacagini sanmiyorum .

Bizim burda 6 tl :) herrde farkli demek.. babasi belki anlar?

Onu dondurma kabinda bakmamizi isteyipbstemedigi gbi sorular sor,basinin etini ye. :)

Geri