Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni kaplumbağam 'dayım'

duyguserdar

Bronz 1 Üye
Katılım
4 Ocak 2010
Mesajlar
100
herkese merhaba manyakcana arkadaş aldım bu gün yaklaşık aynı boydalar. şimdilik iyi anlaştılar umarım ilerdede öyle olur. akvaryumun tüm ekipmanlarını tamamlayınca bir hayvanı daha petşoplardan kurtarmak istedim. sanırım bakabileceğim maximum kapaiteye de ulaşmış oldum :) hiç dayım olmadığı için de ismini dayım koydum :)
 
Uzun yıllar bir arada olmanız dileğiyle.

Ancak şu konuyu da unutmamak lazım petshoptan aldığınız her bir kaplumbağanın yerine onlarcası geliyor yani almaya devam ettikçe petshoptan sizin almış olduğunuz bir kaplumbağa kurtulurken, onun yerine gelen bir kaç tanesi petshoplarda ölüme ya da çok kötü şartlarda yaşamaya terk ediliyor. Bu nedenle petshoplardan kaplumbağa alınmaması taraftarıyım.

www.kaplumbagalarolmesin.net
Forumun alt sitesi olan ve insanları bu ticaret hakkında bilgilendirmek amacıyla açmış olduğumuz bu sitedeki bilgiler ve yazılar size bu konu hakkında daha fazla bilgi verecektir merak ederseniz bir ara girip incelemeniz iyi olur.
 
teşekkür ederim. güzel bilgiler.. ısıtıcısız bir kapta buz gibi suda üstüste kaplumbağacıkları görünce dayım da bana şirin şirin bakınca aıverdim öyle ama haklısınız bu ticarete bir dur denmeli..iyi dlekleriniz için de ayrıca teşekkürler
 
Geri
Üst