idil varış
Altın 1 Üye
Biliyorsunuz arkadaşlar kaplumbağamin gozunde bi anormallik vardi. Tavsiyeleriniz uzerine uc gun gentagut kullandim degisiklik olmadi artik bugun aldim okula goturdum. Sagolsun hocalarim ilgilendiler. Gozumuzde iltihap varmis mikroskop altinda incelediler ve ilaclar verdiler. Tedavi su sekilde olacak: ilk uc gun saat başı siprogut adinda goz damlasi damlatacagim birer damla.. sonraki dort gun iste 4 saatte bir birer damla damlatacagim. Bu bi haftalik surecte ayni zamanda inflased adindaki damlayi gunde 3 kez birer damla daha damlatacagim. Recete de suya koymam icin katık antibiyotik diye bir seyden bahsediliyor ismini yazmamis ne oldugunu cozemedim fikri olan varsa soylerseniz sevinirim. Bir gidiste bir cok sorunu halledeyim diye gobegindeki sorunu da sordum. Gobek bagi kaynamadan oraya sivri bir cisimle darbe almis olabilcegini soylediler. Bunun icin de Furacin soluble dressing merhem diye bir merhem verdiler. Bunu da sabah aksam o bolgeye cok kucuk bir parca surup ters bir sekilde bes on dk bekletmemi sonra da durulamami soylediler. Bir hafta sonra kontrole gidecegiz bende uyku diye bir sey kalmayacak ama kiwimin sağlığı icin deger...