Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni kaplus

Cvp: yeni kaplus

Öncelikle telefondan ulaşıp ücreti konuşabilirsiniz, çoğu veteriner ya cüzi bir miktar alıyor ya da almıyor. Para konusunda sıkıntım var, öğrenciyim falan derseniz bir kolaylık sağlayacaklardır diye düşünüyorum.

simdi devit 3 aldım onu nasıl kullancam ?

yeme damlattım devid 3 u fakat yemedı ondan kabuğuna damlattım sımdı krumasını bekliyorum bi sorun olurmu

Bir sorun olmaz. Kabuğuna sürerek kullananda var yeme damlatarak kullananda. Ancak en faydalı yöntem yeme damlatarak kullanmak. Çünkü direkt metabolizmaya giriyor.

Ayrıca yemi ıslatsanızda masa üzerinde yemez. Yani sudayken vereceksiniz. Hatta kazara yerse boğulma tehlikesi olur. Tükürük bezleri olmadığı için yemi suyun içinde yutarlar.

exxcalibur' Alıntı:
simdi devit 3 aldım onu nasıl kullancam ?

yeme damlattım devid 3 u fakat yemedı ondan kabuğuna damlattım sımdı krumasını bekliyorum bi sorun olurmu

Devit 3 kemik ve kabuk gelişimi için güneş veya uvb nin yerine geçer. Kabuk yumuşaması söz konusu ise kesinlikle Devit 3 de kullanmanız faydalı. Ağızdan yem ile vereceğinizi haftada bir yada iki kez 1 damla olarak uygulayabilirsiniz.
Siz özellikle kaplumbağalar için üretilmiş multivitaminlerden alın. Belirtilen Sera Reptilin gayet iyidir. Bunu da haftada iki kez yem damlayı çekince verebilirsiniz.
Unutmayın vitamnlerin fazlası zararlıdır.

Geri