Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni kapluşumuz Johny

Kapluştron

SKF Delisi
Yeni kapluşumuz eve geleli yaklaşık 2 saat oldu şuanda fena halde bir çekişme var. Birbirlerini koklayıp itişiyorlar. Birbirlerini sevmemiş olabilirler mi?

Göz ucuyla onları izle kapışabilirler benimkiler dün kavga etti zor ayırım walla dikkat et :)

Eski olan yerini sahiplenmis olabilir eger yavrularsa buyuk ihtimalle bir sure sonra alisacaklardir gozlemlemekte fayda var isirma durumunda ayirmak gerekebilir

Birbirlerine alışmaları için ne kadar süre geçmeli ve bu süre içindeki hangi davranış ayrılmalarını gerektirir?

Evet ikiside yavru

Cvp: Yeni kapluşumuz Johny

ikisi de birbirlerini tanıma evresindeler yavru oldukları için birbirlerine alışmaları büyük yaştakilere göre kolay olur. ama her ihtimali de değerlendirmek ve takip etmek lazım.

Alışacakşarının garantisi yok malesef. Yada zamanı belirli değildir. Ama Cem in dediği gibi yavrularda bu durum daha avantajlı. Kol, baçak ve kuyruk gibi yerlerden ısırma olursa ayırın. Özellikle kuyruk. Bu birbirlerini tartmaktan çok zarar vermeye yöneliktir.

İlk başta karakter olmak üzere akvaryum hacmi yavrularda kavga için ilk etkenlerdir.

Yüzyüze bakıp el titretirler. Koklarmış gibi burunlarını değdirirler.

Şu anda yapay yeşilliğin üstünde üst üste uyuyorlar sanırım bu iyiye işaret

Cvp: Yeni kapluşumuz Johny

benimkilerde hala ara sıra burunlarını birbirine değdirip birbirlerine bakıyorlar

Ben kucugumude sonradan aldim. Ilk ona kur yapti sonrada isirdi :) simdi iyiler kavga yok hatta birbirlerinin ustune cikiyo. Biraz sure vrin onlara :)

Benimkiler iki gün once kavga ettiler kuçüğun elini isırdi brnde kızdım ( niye kardesinin elini ısırdın ) gibi büyük pisman oldu kafsıni egip gitti :)

Anladigindan degil,bagirdigindan sersemlemistir :) ben onu isirinca bas parmagmi on arkaya salliyorum :D

Bağırmadımki normal ses tonuyla söledim :) bence bizim yuz mimiklerimizden anlıyolar :)

Geri