Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!mertcanerdinc' Alıntı:Güzel olmuş elinize sağlık . Kuru alanı yaparken akvaryum silikonun kullandınız değil mi ? Ve kuru alanın altından destek yok . Kaplumbaganizin ağırlığını taşımayabilir .
Malzeme plastik mi ? Telefondan pek net göremiyorum .
mertcanerdinc' Alıntı:Hayvanin boyutu nedir ?
Kuru alanın üstüne çıktığında kuru alan üst kismi aşağı doğru eğilebilir . Kuru alanın tavan ve taban kısmı arasına bir destek çitası yapıştırın . Eğilmeyi önler , destek olur .
Virzone' Alıntı:Benim farklı bir sorum olacak. Cd kabından kuru alan yapmaya başladım. Kuru alana tırmanmaları için halı kaydırmaz değil de, beyaz taşlar kullanacağım. Bunları yapıştırmak için akvaryum silikonuna ihtiyaç var tabi. Ailemi biliyorsunuz, filtre ve ısıtıcıyıda aldıramadım daha. Akvaryum silikonu elimde yok. Büyük ihtimalle onu da aldırmazlar. Normal siilikonla yapıştırabilir miyim acaba ? Ya da başka bir yöntem ?
cem' Alıntı:aykut güzel çalışma olmuş. U şekilli parça tek parça değil mi ? onu birleştirmediysen eğilme yapmaz. ama her noktada vida varsa bu konuda mertcana katılıyorum. hayvanların yükü zaman içinde meyili artırabilir. o zaman rampa ile üs tabanın birleştiği noktadan aşağı tabana ince bir dikme işi hallerder.
cem' Alıntı:güzel o zaman sorun çıkmaz pleksiyi kaça aldın ?
bana da yapma şansın varmı?Hercules' Alıntı:Öncelikle merhaba.Yaklaşık 45 dakika çabanın ardından yaptığım kuru alanı sizlerle paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.
mailto:/2hzqxc7.jpg
mailto:/2m5xoc7.jpg
mailto:/ka1vrb.jpg
Not : İstenen ölçülere göre yapılabilir.Çok uygun fiyata![]()