ThE_DeMoN
Bronz 5 Üye
Merhaba arkadaşlar! :smile:
Lefter ve Alex'in yeni kuru alanlarının yapımı dün akşam sona erdi. Abimle beraber yürütmüş olduğumuz çalışma içimize oldukça sindi. Kuru alanımızı dışı deri kaplı eski bir ajandanın kapaklarının arasına boş cd kutuları koyarak ve halı kaydırmaz malzeme ile kaplayarak yaptık. Hiçbir yapıştırıcı, akvaryum silikonu vs. malzeme kullanmadık. Malzemeleri birbirine olta misinası ile sıkıca bağladık ve gerdirdik.
Özellikle Lefter çok kuvvetli ve çok çok iyi bir tırmanma uzmanı olduğundan, kendini dışarı atamasın diye kuru alanın üzerinde görmüş olduğunuz şeffaf çatıyı mp3 player'ın kutusundan yaptık. Ölçüleri tam geldi ve oda çok güzel oldu. Dün onlara yeni birer ısıtıcı ve filtre aldım. Şu andaki tek eksik UVB ışığımız :'( Fiyatına 130 TL dedi sürekli alışveriş yaptığım petshop. "Ucuz olanları vermeyeyim onlar hiçbir işe yaramaz sadece psikolojik olarak kendini rahatlatırsın" dedi :ff: Akşamları onlarla vakit geçirirken karanlık olmasın diye şimdilik geçici olarak bir led aydınlatma koydum. En kısa sürede UVB ışığından alacağım. Fotoğraflarda Alex'i göremeyeceksiniz. Gözünde hafif bir enfeksiyon olduğundan ayrı bir yerde tedavi ediyorum onu. Göz damlası, vitamin desteği, karides ve sıcak ama düşük su seviyesi ile. ^^ Sabah gayet iyi görünüyordu evden çıkarken. Akşama onuda Lefter'in yanına alırım sanırım. :33:
mailto:/2wr3ri8.jpg
mailto:/55fa1g.jpg
mailto:/rh21l3.jpg
mailto:/2vx3gio.jpg
mailto:/2agixoo.jpg
mailto:/9uox9v.jpg
mailto:/ioqe0h.jpg
Lefter ve Alex'in yeni kuru alanlarının yapımı dün akşam sona erdi. Abimle beraber yürütmüş olduğumuz çalışma içimize oldukça sindi. Kuru alanımızı dışı deri kaplı eski bir ajandanın kapaklarının arasına boş cd kutuları koyarak ve halı kaydırmaz malzeme ile kaplayarak yaptık. Hiçbir yapıştırıcı, akvaryum silikonu vs. malzeme kullanmadık. Malzemeleri birbirine olta misinası ile sıkıca bağladık ve gerdirdik.
mailto:/2wr3ri8.jpg
mailto:/55fa1g.jpg
mailto:/rh21l3.jpg
mailto:/2vx3gio.jpg
mailto:/2agixoo.jpg
mailto:/9uox9v.jpg
mailto:/ioqe0h.jpg