Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni lamba ve mandallı spot

Gremory

Bronz 2 Üye
Merhaba arkadaşlar sonunda uygun fiyata kuru alan lambası ve spot buldum ve aldım doğru almışmıyım bi bakabilirmisiniz acaba lambayı forumda gördüm spotu kendim buldum fiyatda uygun olunca aldım hemen kargo dahil 14 tl

Mandallı Spot

Lamba

Ecolite 52 watt lambanın maksimum değeri 40 watt o yüzden olmaz. Horoz lamba vardı sanırım ona bir bak istersen

Birde lamba e14 Ecolite ise e27 duylu

Cvp: Yeni lamba ve mandallı spot

Sizin söyledikleriniz doğrultusunda siparişimi iptal ettim şimdi ben ne almalıyım lütfen yazarmısınız acaba

En iyisi uv lere de uyar
mailto:/ARMATUR-HOROZ-HL067-MANDALLI-SPRALLI-E27-SIYAH,PR-109014.html

Tamam bu horoz lambayı alıyım peki yukarıdaki gösterdiğim lambayı alıyım mı acaba ?

Yukarida watt ve duy olarak uyumsuz diyorum.. kaldırmaz patlar

Peki böyle 50-60 tl olmayacak işime yarayacak bir lamba söylermisiniz acaba

Bir adet daha kalitesiz lamba vardi onun linkini emre abi biliyor bulursa atar

Kalitelisi 40 tl zaten ama mobilden girdiğim için link atamıyorum

Lamba buydu yalniz kalmamis
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-portatif-kiskacli-masa-lambasi-kitap-okuma-vb-136546040/pasif-ilan

o horozun lambasından al. o max 60 watt'tır. yanında da gösterdiğin ecolite ampulden alırsın. lambadan iki tane al. diğeri uv için. ampulüde fazlaca al yedek dursun. bir daha vereyim linkleri.
http://www.hepsiburada.com/liste/ecolite-halosoft-enerji-tasarruflu-akkor-halojen-ampul-52w-soft/productDetails.aspx?productId=hrdya55sft52we27&categoryId=13006523
mailto:/ARMATUR-HOROZ-HL067-MANDALLI-SPRALLI-E27-SIYAH,PR-109014.html

Tamam teşekkür ediyorum en kısa zamanda temin ediyorum :)

Ali Sarp ın mandallı lamba yani horoz lamba önerisinden sonra anlaşamadığınız için boşa yazışmışsınız. Arkadaş ampul için lamba demiş. Yani lamba diye attığı ikinci link uygun.
Emre,
Ali Sarp ın linkini yolladığı mandallı lambayı al. Senin verdiğin ampul uygun. Hatta Ali Sarp ın verdiği linkteki firmada da var. Aynı yerden alıp aradan çıkar. Kargo maliyeti olmasın. Bu ampulden yedekte al. Yani en az 3 tane al. Patlayınca tekrar tekrar sipariş edip kargo parası verme.
mailto:/AMPUL-HALOJEN-NORMAL-ECOLITE-52W-E27-BUZLU,PR-109980.html

Tamam anladım daha iyi olur benim için dediğiniz gibi yapayım bari hem kargo fiyatındada tasarruf etmiş oluruz dediğiniz gibi teşekkürler

Geri