Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni sahiplendiğim su kaplumbağası

suda kanaması durdu müdahale edince kaçmaya çalışıyor o yüzden bilemedim yarın sabahtan veterinere götüreceğim bu geceyi atlatmaya çalışacağım teşekkür ederim

Egerki akcigerle alakaliysa sesini dinlemeye çalışın suyun derecesini 27 yapın yüzmede problem varmı

kuru alana çıktı seslere tepki veriyor ısıtıcıyı kapatmalı mıyım yoksa kalsın mı ?

Hayır yok sadece yanındaki kaplumbağa ile sürekli üste çıkmak için debeleniyor tırnaklanmış olabilir mi?
Yüzmede problem bı hırıltı yoksa akcigerle alakalı değildim benim bildiğim kadarıyla şuan kuru alanda uguyorlarsa üstüne havlu serin usutmesinler tirnaklamada olabilir

Siz o ısıtma lambasını açık birakirsaniz uyumazlar uyumazlarsa agresiflesirler dediğim gibi üstüne havlu ser biraz sıcak tutar yada sonradan rampaya tutunup burun dışarda yatabilirler

Yüzmede problem bı hırıltı yoksa akcigerle alakalı değildim benim bildiğim kadarıyla şuan kuru alanda uguyorlarsa üstüne havlu serin usutmesinler tirnaklamada olabilir
Tamamdır , diğer kaplumbağa yine üstüne çıkmaya çalışıyor ayırmalı mıyım peki ?

Teşekkür ederim sabah ilk iş veterinere gideceğim , iyi geceler dilerim

Geri