Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yüzmüyor sadece ısıtıcıya sarılıyor dengesinde bir sorun gözükmüyorHerhangi bi yüzmede sıkıntı varmı şuan sudayken
Acaba bir yere felan mı çarptısuda kanaması durdu müdahale edince kaçmaya çalışıyor o yüzden bilemedim yarın sabahtan veterinere götüreceğim bu geceyi atlatmaya çalışacağım teşekkür ederim
Akvaryumda biryere çarpsa kanama olmaz bı morluk karartı olurAcaba bir yere felan mı çarptı
Hayvanı yavaşça şuan nefesini dinleyin hırıltı varmı huylanmadan yaklaşınkuru alana çıktı seslere tepki veriyor ısıtıcıyı kapatmalı mıyım yoksa kalsın mı ?
Hayır yok sadece yanındaki kaplumbağa ile sürekli üste çıkmak için debeleniyor tırnaklanmış olabilir mi?Kuru alanda başka lamba varmı ısıtma lambası dan başka
Hırıltı yok sadece karnı hareketliHayvanı yavaşça şuan nefesini dinleyin hırıltı varmı huylanmadan yaklaşın
Yüzmede problem bı hırıltı yoksa akcigerle alakalı değildim benim bildiğim kadarıyla şuan kuru alanda uguyorlarsa üstüne havlu serin usutmesinler tirnaklamada olabilirHayır yok sadece yanındaki kaplumbağa ile sürekli üste çıkmak için debeleniyor tırnaklanmış olabilir mi?
Tamamdır , diğer kaplumbağa yine üstüne çıkmaya çalışıyor ayırmalı mıyım peki ?Yüzmede problem bı hırıltı yoksa akcigerle alakalı değildim benim bildiğim kadarıyla şuan kuru alanda uguyorlarsa üstüne havlu serin usutmesinler tirnaklamada olabilir
Yok hep öyle üste çıkmaya çalışırlarTamamdır , diğer kaplumbağa yine üstüne çıkmaya çalışıyor ayırmalı mıyım peki ?
Kuru alan 32-33 olması lazım yoksa sudan çıkınca usuturlerKuru alan 25-26 civarı
Dikkat edeceğim ekstraKuru alan 32-33 olması lazım yoksa sudan çıkınca usuturler