Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni sistem için filtre önerisi

Cvp: Yeni sistem için filtre önerisi

Ben her ihtimale karşı bi 700gr zeolit alayım adam var dedi hersey ama inanmadım pek:)

Yakında pet shop varsa beklenebilir. Çıkan malzemeler kontrol edilip hemen temin edilir.

İlk olacağı için kısa seferli değişim olmayacak ise yani yedekli alsam kalsın diye dediğin doğru , :)

Yeni bir başlık açmamak adına burdan devam edeyim dedim, şöyle bir akvaryum buldum nette araştırırken, iki kaplumbağalı başlangıç için uygun mudur?

Linki atmayı unutmuşum, özür :whistling:

mailto:/evcil-hayvan-petshop/akvaryum-kampanya-70-cm-set-ucretsiz-kargo-85211479

mailto:/evcil-hayvan-petshop/gitti-gidiyor-a-ozel-70cm-full-akvaryum-seti-84471680
Bu? Heralde bu gidişle yine petshoplara mahkum olacağız gibime geliyor :breh:

70*40*40 akvaryum al adres verrirm 43 tl... eheim flitre 2010 al 56 tl ısıtıcı al güzelinden 50-60 tl

Bencede alma o akvaryum icin pahali icindeki malzemelerin de cogu cöp diyebiliriz camciya cok daha uygun fiyata daha buyuk bir akvaryum yaptirabilirsin

gerek yok petshoplara yahu , sen akvaryum al , burdaki üstadlar fazlası ile ne alman gerektigi söyler illk basta bosa para harcıyagına güzel bişiler al ...2.3. günde kalmasın elinde

hendrixster' Alıntı:
70*40*40 akvaryum al adres verrirm 43 tl... eheim flitre 2010 al 56 tl ısıtıcı al güzelinden 50-60 tl

Aynen bu şekilde bi akvaryum istiyorum, bahsettiğin ısıtıcı ve filtre fiyatları da uygun göründü. Yer sıkıntım olduğu için çok büyük bir akvaryum alamayacağım, 70*40*40 uygun göründü.

Valla ben suan flitremden de ısıtıcımdan da akvaryumumdan da çok memnunum ...extra silis kum alırsın 15-16 tane 800gr lık oda 25 tl fln yapar , bitki al 2 tane olsun sana 15tl bide mango kökü al oda 10 tl :)

he bu arada iç flitre benim dediğim bütçen uygun ise dış flitreyede bakabilirsin tabi sana kalmıs ben minimum güzel kalite önerdim sana

Bencede iki sette gereksiz. Zaten akvaryumlar yavru hayvanı ancak bir kaç ay idare eder. 70*40*40 ölçülerini 80*40*50 yapmakmümkün olursa iki sene iki hayvanı götürür. Yada en azından sadece yüksekliği 50 yapılsa.

Bakalım, bir çarşıya çıkıp gezeceğim tek tek, bu şekilde bir akvaryum bulamazsam camcıya yaptırmayı düşünüyorum ama o da riskli, daha önce akvaryum yapmamış bir camcı bu işi beceremez mi diye düşünmekteyim :w00t: Ne stresli işmiş arkadaş :D

evet ben yaptım öyle bir hata şimdi o yüzden tekrar masraf yapıyorum:))

Barış Bey hangi şehirdesiniz?

Akvaryum konusunda ist de olsaydınız ii olurmuş ...

Yapacak bişey yok, başımızın çaresine bakıcaz bi şekilde :D

Geri