Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni tasarımlı akvaryumum

Cvp: yeni tasarımlı akvaryumum

Akvaryum hacminiz küçük olduğu için büyük ihtimalle su değişimlerini yüksek seviyede tutuyorsunuz, eğer durum böyleyse plastik bitki'nin yaptığı salınım etkilemeyecektir bile kapluşu, ama çok pislik tutacağı kesin, o yönden biraz ofsayt. Yine hacmin küçük olması sebebiyle ben ipek bitki de önermiyorum, kaplumbağa zaten mahvedecektir, her gün düzeltmek zorunda kalırsınız, küçük bi mango iyi olur diye düşünüyorum, eğer uzun süre kaynatırsanız suya vereceği sarılık da azalacaktır. Şu anlık bence en önemli eksik hacim gibi gözüküyor...

mandalların tek güzel yanı renklerihttp://sukaplumbagasi.com/forum/images/s3/biggrin.gif onun dışında olmamış görüntü açısınsan

mandalların tek güzel yanı rankleri onun dışında görsel olarak olmamış hiç mailto:/forum/images/s1/148.png

Mandallar fena olmuş :) ciddi manada çogu kişinin hiç aklına gelmezdi :) eskiki ahşağ mandallardan kullanılırsa belki daha doğal bir gorunum verebilir diye düşünüyorum nede olsa tahta yani :)

Geri