Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Üye Oldum Kaplumbağaya Nasıl Bakacağım?

küçük kaplumbağam

Bronz 2 Üye
Kağlumbağam bana hediye geldi bana , nasıl bakılacağına dair internetten araştırma yaptım ama kafam çok karıştı , plastik bir kapta bakıyorum .. bana yardımcı olur musunuz ?

Cvp: Yardım Edin Yeni Üye Oldum

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakiminda-temel-bilgiler.html

Kaplumbağaya nasıl bir sistemde bakmanız gerektiği konusunda en önemli noktalar burada yazılı. Hemen uygun sistemi kurmanızı öneririrm.

Cvp: Yeni Üye Oldum Kaplumbağaya Nasıl Bakacağım?

şuan için akvaryum alamam hani o kdar geniş çaplı bir şey yapamam o yüzden hani şuan için ona yapabileceğim bir yaşam alanı war mı ?

Isıstıcı, filtre, kuru alan ve lambası olmazsa olmaz. Bunlar yoksa onu sahiplendirmekten başka çareniz kalmaz. Aksi halde üşümesini ve çilesini seyredeceksiniz. Hiç bir canlı uygun olmayan bir yaşam alanını hak etmez.

geçici de olsa maksimum 150 tl'ye en azından o kaptan daha iyi koşullarda güzel bir akvaryum ve ekipman alabilirsin. bu aralar bir kısım petshop başta akvaryum olmak üzere ekipmanlarda indirime girdi. herkes tatile gidince işler kesat vaziyete girdi sanırım.

Arkadaşlar yeni Konu açmak istemedim. Benim internet üzerinden birsey alamıyorum. Kaliteli yemler filan almak istiyorum ama küçük bir yerde yaşıyorum. Kapıda Ödeme seçeneği olan bir site de yok sanırım. Abime desem getirir ama sürekli ona da söylemek istemiyorum. 17 yaşındayım. Ne yapabilirim bir fikir verebilir misiniz?

Kapıda ödeme seçeneği olan bir site vardı ama hatırlamıyorum. Mesajı okuyan bilen bir arkadaş olursa yazar. Alınması gereken yemleri abiniz getirebilir. Ancak ne alınacağını tam olarak söyleyin ve başka yem almamasını belirtin. Pet shoplar elde olmayınca başka yemler verir.

barış elinde iş bankası normal kartı varsa onu internete açtırabilirsin. alacağın ürün toplamı kadar içine para yatırırsan netten alabilirsin.

Geri