Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni yuvamız yeni pozlar :)

ecemkoten

Bordo Bereli
mailto:/img507/6246/dsc1441c.jpg

mailto:/img580/2315/dsc1442f.jpg

mailto:/img684/6678/dsc1443t.jpg

mailto:/img192/8062/dsc1445f.jpg

mailto:/img834/3215/dsc1447p.jpg

mailto:/img6/8311/dsc1452o.jpg

mailto:/img684/7756/dsc1453m.jpg

mailto:/img14/8162/dsc1456zu.jpg

mailto:/img440/674/dsc1457z.jpg

mailto:/img585/1388/dsc1462e.jpg

mailto:/img827/273/dsc1463k.jpg

mailto:/img843/8803/dsc1465nr.jpg

mailto:/img341/7011/dsc1469.jpg

mailto:/img42/6817/dsc1476y.jpg

mailto:/img687/3514/dsc1479x.jpg

mailto:/img12/9852/dsc1480n.jpg

Suyun altında bile güneşlenme pozisyonuna girebilir o derece rahatına düşkün :)

mailto:/img710/553/dsc1371a.jpg

mailto:/img717/5440/dsc1372f.jpg

mailto:/img215/4793/dsc1390ry.jpg

mailto:/img802/9034/dsc1393.jpg

mailto:/img41/8370/dsc1398x.jpg

mailto:/img713/3781/dsc1403t.jpg

mailto:/img405/9043/dsc1404gx.jpg

mailto:/img39/2295/dsc1416u.jpg

mailto:/img267/5739/dsc1420r.jpg

Cvp: Yeni yuvamız yeni pozlar :)

Hayırlı olsun çok güzel bir akvaryumunuz var hayırlısıyla bende bugün akvaryum alıyorum :) kaplumbağalarınız slis kumu yiyorlarmı ?

Sizede hayırlı olsun biraz sonra konunuzu inceliycem bende :)

Silis kumu yemediler zaten 0.1 mm olduğu için yeselerde sorun olucağını sanmıyorum :) O fotoğrafta yere düşen karidesi arıyordu :)

Çok güzel olmuş akvaryumunuz :) İlk fotoğraf da harika :)

Çok çok teşekkür ederim :) Yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım :) Ben anlamadım ilk defa suyun içinde güneşlendiklerini gördüm :)

Benimki gece kuma yatıp aynen güneşlenme pozunda uyuyor :) sanırım kol bacakları gerince rahat ediyorlar :)

Çok çok güzeller maşşallah. Su biraz bulanık mı bana mı öyle geldi ?

Çok güzel olmuş yeni akvaryumunuz. :D

Emin bey ben ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için çok şaşırdım ama normalmiş demekki :)

Utku bey çok teşekkür ederim :) Suyun bulanıklığını açıklamıştım geçen başlıkta su düzenleyicimin rengi sarı o nedenle o sarılık geçmedi. Birde henüz kumu yeni koyduğum için daha tam olarak su oturamadı.

Çok teşekkürler Kaan bey :) Darısı bütün kapluşların başına :)

Çok büyük ve güzel bi akvaryum olmuş çok hoş görünüyo gerçekten şanslı kaplumbağalarınız var :))

Çok teşekkür ederim :) Yarında canlı bitki yetiştirmeye başlıycam bakalım doğal ortamlarından yemek yesinler :)

selamlar o cama yapıştırılan güneşlenme kısmını nereden aldınız acaba? ben genellikle ürünlerimi ''arkadaş''tan alıyorum fakat orada sorduğumda böyle birşey yoktu maalesef benimki şuanda cam şeklinde, üzerine taş yapıştırabilirim fakat kirlendiği zaman temizlemesi çok zor olacak diye yapamıyorum bilgi verirseniz çok sevinirim şu aralar ısırma problemimiz var böyle birşeye çok ihtiyacım var...

Cama mıknatısla yapıştırılan kuru alan Exo Terra firmasının Turtle Bankı :) İnternet üzerinden yada bazı petshoplardan bulabilirsiniz.

Arkadaşlar sonunda su berraklaştı :) Çok güzel oldu :)
İlk sayfaya yeni halinin fotoğraflarını ekledim :)

Muazzam bir akvaryum oldu :)
Çok güzel görünüyor.Ben beğendim :)
Mango kökü uzun süre suda kalması sonucunda suyu biraz sarartırsa daha doğal bir görünüm elde edersin :)

Gerçekten bu sefer bende beğendim görüntüsünü :) Bugün seninde tavsiyelerinin üzerine minare salyangozu ve bikaç canlı bitki alıcam bakalım güzel olucak mı :)

canlı bitkilerinizi ve saylabgozlarınızı merakla bekliyorum en renkli üyelerden birisiziniz :D Yanlız kapluşlar yemez mi bitkileri ve saylangozları ?

Şuanda akvaryuma ekledim biraz didiklediler ikisinide sonra beğenmediler :D Ama şuanda sazların köküne takmış durumdalar onu yiyolar

Akvaryumu da yeni kurdunuz su değerleri oturana ve bitkilerin suya alışma döneminde kuruma ve çürüme yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun biyolojik döngüye de katkısı olacaktır. :)

Merhaba Ecem Hanım, akvaryumunuzun ölçüleri nedir ve nerede, ne kadara yaptırdınız?

Geri