Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni yuvamız yeni pozlar :)

Cvp: Yeni yuvamız yeni pozlar :)

Tuğçe hanım akvaryumun ölçüleri 1 metre x 45 cm x 50 cm yani 225 litre.
Akvaryumu ben yaptırmadım, Ümraniye'de Mavi Dünya adında bir petshop var orası akvaryum üretimi yapıyor. Ordan aldım. Fiyatı 150 tl idi.

ecemkoten' Alıntı:
Tuğçe hanım akvaryumun ölçüleri 1 metre x 45 cm x 50 cm yani 225 litre.
Akvaryumu ben yaptırmadım, Ümraniye'de Mavi Dünya adında bir petshop var orası akvaryum üretimi yapıyor. Ordan aldım. Fiyatı 150 tl idi.

Çok güzel olmuş akvaryum :) araştırıp bende almaya niyetlendim akvaryumu görünce :) ama 225 lt içme suyu pek bi zahmetli ama kapluşlara değer :) Ecem hanım fiyata akvaryum standıda dahilmi ?

Beğenmenize sevindim :) Malesef dahil değil ama onu ikeadan 50 tlye aldım bulunur elbet öyle birşey :)
Ben dinlendirilmiş çeşme suyu kullanıyorum. Sera Aqutan (su düzenleyicisi ve kireç kırıcı) , JBL Biyotopol ( kireci ve kloru kıran kaplumbağalar için özel yapılmış su düzenleyici) , mavi damla ( kloru kıran ve mikropları dezenfekte eden damla ) kullandığım için çeşme suyunun bir zararını görmüyorum :)

Akvaryumunuz ve iç dekorları çok hoşuma gitti(= Ben de en yakın zamanda böyle geniş, ferah bir akvaryum alacağım. Şimdilik fiyat araştırması yapıyorum ve düzenimin oturmasını bekliyorum.

Çok sevindim böyle bir karar almanıza :) Akvaryum alacağınız zaman dizayn yada başka konularda her türlü sorunuza yardımcı olurum :)

evt çok çok gzel olmuş hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim(= yardıma ihtiyacım olacak gibi zaten, ama nereden baksam 2 ayım var daha almak için, şu an mezuniyet aşamasındayım yerim yurdum belli değil çünkü...

Siz yeterki almaya karar verin gerisi gelir :)

Akvaryumunuz çook güzel olmuş güle güle oturun :)

ecemkoten' Alıntı:
Beğenmenize sevindim :) Malesef dahil değil ama onu ikeadan 50 tlye aldım bulunur elbet öyle birşey :)
Ben dinlendirilmiş çeşme suyu kullanıyorum. Sera Aqutan (su düzenleyicisi ve kireç kırıcı) , JBL Biyotopol ( kireci ve kloru kıran kaplumbağalar için özel yapılmış su düzenleyici) , mavi damla ( kloru kıran ve mikropları dezenfekte eden damla ) kullandığım için çeşme suyunun bir zararını görmüyorum :)

İkea'da varsa bende alırım :) 50 TL çok da pahallı değil :) . Su arıtıcısı kullanıyoruz , su bedavaya geliyor iski dışında :) . Oda önemli değil :)

İyi bir referans oldunuz. Teşekkür ederim :)

Uygun fiyat ve örnek alacağım güzel bir tasarım. Hayırlı olsun efendim, iyi günlerde sağlıklı kaplumbağalarınızla sorunsuz bir kullanım diliyorum. :)

Merve hanım çok teşekkür ediyoruz :)

Tohlii' Alıntı:
İkea'da varsa bende alırım :) 50 TL çok da pahallı değil :) . Su arıtıcısı kullanıyoruz , su bedavaya geliyor iski dışında :) . Oda önemli değil :)

İyi bir referans oldunuz. Teşekkür ederim :)

İkeada uygun baya bu konuda biçok şey var :) Böyle düşünmenize çok sevindim fikir verdiysem ne mutlu bana :)

serhanzr' Alıntı:
Uygun fiyat ve örnek alacağım güzel bir tasarım. Hayırlı olsun efendim, iyi günlerde sağlıklı kaplumbağalarınızla sorunsuz bir kullanım diliyorum. :)

Serhan bey çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Hepimizin kaplumbağalarının yuvalarında sağlıklı ve mutlu olmasını diliyorum bende :) Tasarımı biraz daha geliştiricem diye umut ediyorum :)

Akvaryumun Süper
İlk hali bu tabiki şimdi daha değiştirmişsindir
Örnek bir kaplumbağa bakıcısısın tebrikler.

o turtle bank su altında nasıl duruyor ?

çok güzel gerçekten. akvaryumun içindeki uva-b floresan mı ? eğer öyleyse nerde bulabilirim aynı sistemi ? bir de kaç litre olduğunu söyler misiniz ?

Akvaryum içerisindeki uv özellikli lamba değil. Dalgıç floresan. Görsellik açısından kullanılır. UVA lambalar kuru alanda ısıtma amaçlı, UVB lambalarda gene kuru alanda D vitamini sentezi için kullanılır.

Tebrik ederim gerçekten örnek alınacak bir akvaryumunuz var. Özellikle ben akvaryum tasarım aşamasındayken güzel fikirler edindim. Elinize sağlık :)

Geri