mrsjordison
Bronz 5 Üye
Çok yeniyim bu formda daha çözemedim, ama genel bir şeyler yazacağım uzun olabilir üzgünüm
öncelikle herkese merhaba, 1 adet tatlımı tatlı 6 senedir benimle olan kaplumbağam var 13-15 cm civarında dişi açıkcası ilk zamanlar akvaryumunda gerekli şartları sağlayamadım, ve cidden içimi kemiriyordu neyse. Akvaryum değiştirdik şöyleki akvaryumcu olur demişti ama yinede emin olamadım kuru alanı monta edilmiş bir akvaryum rampalı filan hoş, alt tarafı 30-35 litre alıyor sanırım yeterli midir acaba?, ve asıl sorunum şu, bu akvaryuma geçmeden önce biricik yavrumun gözleri şişti açılmadı açamadı baya kötü şeyler yaşadık, fakat genta gut iyi geldi suyuna da damlattık ve o eski kumunu attık, şimdilerde iyi çok iyi ama sol gözü böyle perdeli açıyor, yani böyle ilk açıyor gözünü ince bir perde kalıyor uzunca bir süre, eliyle filan bir şey varmış gibi gözüne götürüyor, fakat işine gelince açıyor gözünü ters bi durum var mıdır genta gut zarar vermişmidir? gözleri kapalıyken bile sanki biraz şiş gibi, birde :
rampalı alanda kumları var sabit yapıştırılmış rampalı alanı camdan , yani gidiyor kenarındaki yapışık kumları ısırıyor bir şey olur mu acaba? bilenler cidden bana bir yardım edin
yeniyim hepsini bir konu altında yazdım üzgünüm, şimdiden herkese teşekkürler