Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yepyeni dizaynı olan akvaryumum :)

Cvp: Yepyeni dizaynı olan akvaryumum :)

Yağmur hanım bu yorumunuz beni çok mutlu etti :) Çok çok teşekkür ederim :) Büyük akvaryumda olsa elimden geleni yapıcam ilerde. O günler gelsinde bi :)

Büyük akvaryumların temizliği daha uzun sürüyor; fakat çok daha uzun aralıklarla yapıldığı için yine bile daha ekonomik oluyor :)

Bazen 1-2 ay suya ve akvaryuma müdahale etmek gerekmiyor.

Bence öylesi daha iyi :) Temizlemekle uğraşmak benim çok hoşuma gidiyor :)

siz yeterki bu kadar sevin kaplumbağaları :)

Maddi durum müsait etse aslında şöyle kara ve ıslak alanı bütünleşik bir bahçe yaptırsa insan salonun köşesine 2x2m boyutunda :) Hayvanlar doğadaki gibi gezinse..

Mükemmel olur :) Kendi evime çıktığımda aynen öyle bişey düşünüyorum. Bi sitede görmüştüm aynı dediğiniz gibi yapanını :) Merdivenin altına kocaman bi bölgeye havuz yaptırmış birde topraklı alan yaptırmıştı mükemmeldi :) Fotoğrafını bulabilirsem paylaşırım :)

Geri