Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ygs Sınavında Başarılar

woswos' Alıntı:
zencefil' Alıntı:
Bu sene önlemler çok sıkı olacakmış.Salona para bile sokulmayacakmış.Acaba toplu taşıma ile gidenler nasıl geri dönecek :D
Zamanında bu sınav derdinden kurulmakla iyi etmişim :p

Babam konuşurken dudum; sınava bozuk para, para, araba anahtarı ve herhangi bir anahtar,yüzük,saat,çanta,şapka,telefon,kamera gibi nesne ve eşyaları sokmak yasakmış.Babam bilerek Sosyal Bilimleri seçmiş çünkü S.B.L. bizim evin karşısında :)

Sınava girecekleri hem en uzağa veriyorlar hem de para yasak. Orada güvenliklerin himayesinde bir emanetci de yapmıyorlar orada birine güven güvenebilirsen.

Umarım hak edenler başarılı olurlar konular 9. sınıftan çıkıyor tarihi nasıl yapacaklar acaba çok zor çünkü.

Girdik çıktık arkadaşlar!! :D
Hayırlı olsun! :D

Forumun yaş ortalaması 15 16 mı ? :D

Türkçe soruları sanki epey uzunmuş :)
Televizyondan birazını izledim.Sıra ikincide :)

Yok sitenin ortalaması fazla bildiğim kadarıyla bi vamp-belt 13 yaşında bi ben 17 yaşındayım onun dışında herkez büyük heralde.

Geri