Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yolculukta taşıma şekli (Kezban :))

aniltugsat

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 3 günlüğüne yazliga gelmiştik ve su anda dönüyoruz ben de Kezban'imi böyle getirip şu anda resimdeki gibi böyle şu An çok sarsilmasin diye annem dikkatli bir şekilde kabı kucağında sabitledi şu seviyesi gözüme fazla geldi ve biraz bosalttik resimdekinin yarısı felan şu an sizin başka arabada vs taşıma taktiginiz var mı teşekkürler

mailto:/20140519_182040.jpg

Anıl hayvan bu şekilde çok sarsılır en güzeli Bir kutunun içine havlu koy kuru şekilde öyle gelip gitsin

Kaplumbaga sulu kapta tasinmaz iki adet havlu kat kata konur uste delik acilir boyuna gore kutuda tasinir 7-8 saatten fazla olacaksa yolculuk ve hayvan 5 cmden kucukse yolculukta durup bir 10 dk kucuk bir sulu kapa koyarsiniz ki oda cok gerekli degildir

Resime simdi baktim etrafini gormesi onu stres yapar kapali kutuya koymalisiniz

Bugun ikinci pistimiz yasarcan :)

Cvp: Yolculukta taşıma şekli (Kezban :))

anıl, tatilden dönmüşsünüz sanırım. aynen alisarp'ın dediği gibi taşımalısınız. dinlenme noktasına geldiğinizde kullandığın o pet şişe plastiğide yanınızda olmak üzere ufak petşişedeki normal sıcaklıktaki suyu içine döküp 10 dakika kadar beklet. sonra kutuya koyup devam edin. şimdiki durumda klimayı çalıştırmanız halinde hayvan hasta olacaktır. kucakta gitmesi iyi olmuş ön konsolda dursaydı su haddinde fazla ısınırdı. su ısısı max 32 dereceyi aşmamalı. oda hastalanma sürecinde olan bir sıcaklık yoksa sağlıklı hayvan için 32 derece de çok.

Teşekkürler yorumlar için tecrübe oldu bu bana çok teşekkürler bundan sonra öyle yapacagim

Geri