Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yumurta kabuğu takviyesi

beyazyuz61

Yeni Üye
merhaba,

5 cm boyutunda trakya kara kaplumbağam var marul haricinde hiçbir şey yediremiyorum ve yedirirkende illa ağızına kadar getireceğim koparmasına yardım edeceğim yoksa kendisi gidip yiyip koparmıyor lokmalarını. Marulun üzerine yumurta kabuğu tozu serpsem iyi gelir mi ? Farklı yemler aldım ama onlarıda yemiyor yemlerine nasıl alıştırabilirim destek sağlayabilirseniz sevinirim

merhaba,

5 cm boyutunda trakya kara kaplumbağam var marul haricinde hiçbir şey yediremiyorum ve yedirirkende illa ağızına kadar getireceğim koparmasına yardım edeceğim yoksa kendisi gidip yiyip koparmıyor lokmalarını. Marulun üzerine yumurta kabuğu tozu serpsem iyi gelir mi ? Farklı yemler aldım ama onlarıda yemiyor yemlerine nasıl alıştırabilirim destek sağlayabilirseniz sevinirim
Hayvan soğukta kaldıysa bunyesi zayif düşmüştür. İştahsızlık bununla ilgili olabilir

Hayvanın önden gözleri gözükecek şekilde ve tepeden komple resimlerini çekip atın.

Deep fix reptivit vitamin damla alın. Yaprak üstüne damlatıp yedirin. Marul kalsiyum ihtiva eder.

Farklı sebzeler deneyin. Yiyebileceği yumuşaklıkta olsun. Henüz çenesi ve çene kasları yumuşak.

Hayvan için yer hazırladınız mı? Bu dönem kış uykusuna yatarlar.

* Görsel 2024-12-27 saat 08.52.04_29b4627b.jpg
* Görsel 2024-12-27 saat 08.52.21_d55d71df.jpg
* Görsel 2024-12-27 saat 08.52.22_8c7d525d.jpg
* Görsel 2024-12-27 saat 08.52.23_36dbb2fb.jpg
* Görsel 2024-12-27 saat 08.52.24_724778d8.jpg
* Görsel 2024-12-27 saat 08.52.25_2cf79230.jpg
* Görsel 2024-12-27 saat 08.52.27_c8630b3b.jpg

merhaba,
ince soyulmuş salata ve havuç vermeye çalışıyorum ama asla ağızını açmıyor marulu görünce açıyor ağızını

O plastik kaba hepsinden belli ölçüde koyun hangilerini yerse onlardan devam edin. Havuç ve bunun gibi sert olanları rendeleyip koyun.

Karnabahar ve brokoliyi haşlayıp soğutup verin.

Hayvana bir yuva yapın içine girsin. Uyku için kuytu bir yer lazım. Böyle ortada olmasın. Arada uyanır yer ve tekrar yuvaya girer.

Yuvanın bir kenarını tuvalet niyetine kullanabilir onun için çok dar olmasın.

Gözleri sağlam gözüküyor. Kabuktada bir sorun yok.

Geri