Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yurtdışına Götürme

Azman

Elmas 4 Üye
Yakın zamanda yurtdışına gitme ihtimalim var. Kaplumbağalardan birini götürmek istiyorum orada bir arkadaşa vereceğim bakması için, buradayken de beraber almıştık kaplumbağaları sürekli fotolarını gönderiyorum çok seviyor. En azından birtanesinin yükü üzerimden kalkar diyorum. Gideceğim ülke Macaristan, pegasus airlines ile uçacağım. Acaba bir problem olur mu? uçakta, hava alanında, ülkeye girişte vs. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Arkadaşın hayvan getirilmesi konusunda havaalanında sorsun. Bazı ülkelerin canlı kabulü yok.

Uçak konusuna gelirsek bu linkte yazmıştım. Değişiklik yapıldı mı bilmiyorum.
mailto:/forum/konu-ucakla-hayvan-tasima-proseduru.html

Cvp: Yurtdışına Götürme

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]***Evcil hayvana ait sağlık belgesi, aşı kâğıdı ve kimlik uçuşa kabul işlemleri sırasında ve istenildiği zaman gösterilmek üzere yolcunun yanında bulundurulmalıdır.[/font]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kurallar arasında böyle bir madde var ve benim çizgililerimle alakalı hiç bir evrak yada belge yok elimde.[/font]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Eğer sende de sağlık belgesi, kimlik vb. bir belge yoksa problem yaşayabilirsin.[/font]

Geri