Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!mertcanerdinc' Alıntı:Bende zeolit kullanıyorum . Zeolit: Aktif karbonun uzun ömürlüsü ve ekstra olarak amonyak tutucu özelliği olduğu bilinir. 6 ay gibi bir süre kullanılabileceği sonra tuz ile ters yıkama yapıp bir 6 ay daha kullanılabileceği belirtilir. Çok güçlü bir amonyak emicidir. Özellikle amonyak patlaması sinyalleri veren akvaryumlarda su değişimi yapmadan amonyaktan kurtulmanın en pratik yoludur.
mertcanerdinc' Alıntı:Ben 1 kg luk kutuda almistim . Zaten ayda 1 kere dis filtre temizliyorsunuz . Filtreyi temizlerken zeolit i bir kapda sicak suya koyun iyice temizleyin .
cem' Alıntı:akın ben emrenin linkini verdiği jbl ammo'yu kullanıyorum. kutu içinde iki ayrı torba içinde kullanıma hazır satılıyor. bunları iyice yıkayıp tozunun attıktan sonra filtrenin üstten ikinci sepete yanyana koyuyorsun. 6 aylık ömrü var. ben iki elim arasında kesesini yırtmadan ovuşturarak kirlerini çıkarıyorum. ve kullanmaya devam ediyorum. iyi bir temizlikle bir seneye kadar kullanabilirsin.
emrenin kullandığı ürün ise filtre kesesi alıp içine bir miktar konarak iç filtrede de kullanılabilir. içindeki süngerin ortasında boşluk olan filtrelere tıkıştırılarak kullanılabilir. ortası tamamen kapalı süngerlerde aynı şekilde keseye koyarak sünger üstüne konabilir.
mailto:/urun_detay....esi-500-ml