Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

10-11cm yem önerisi

Atyxah

Gümüş 4 Üye
tropical biorept w
Dajana gammarus

bu 2 yem var, fiyatı pahalı olmayan yem önerisi istiyorum. Akvaryumu küçük balık akvaryumlarından 30L felan, 2 ay içerisinde fln 150-200L seviyelerine geçmeyi istiyorum öğrenciyim maddi olarak çok bir opsiyonum yok o yüzden yemle akvaryum ihtiyacını dengeli yapmam gerekiyor.

ısıtıcı olarak https://www.petzen.com.tr/smart-50-w-isitici-354334 kullanıyorum. 150L akvaryum için yeterli olur mu, ısıtıcılar çok pahalı da birkaç ay da olsa kullanabilir miyim bu ısıtıcıyı büyük akvaryum için ?

Başka bir öneriniz var mıdır ?

Su ısıtıcı alt kalite, bu 50 litre üstünü ısıtmaz.

150 litre üstü akvaryum olacaksa tetra ht 200 watt alın. Jbl protemp ve eheim thermocontrol 200 watt olanları 300 litrelik akvaryumları ısıtıyor.

Su ısıtıcı alt kalite, bu 50 litre üstünü ısıtmaz.

150 litre üstü akvaryum olacaksa tetra ht 200 watt alın. Jbl protemp ve eheim thermocontrol 200 watt olanları 300 litrelik akvaryumları ısıtıyor.
şuan hangi yemleri almalıyım peki, 2 yem yeterli mi ? biorept w da bitmek üzere. gammarus daha var ama

Geri