Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

100 ltrelik bir akvaryuma veya kaba 25 watt lik isitici

Şelale

SKF Delisi
Ben 100 litrelik kab veya akvaryum alirsam 25 watt lik isiticimi kac dereceye cikarmaliyim? Yada 100 watt lik bir isiticimi almaliyim?

Tesekurler peki fiyati ne kadar olabilir? (Ben 25 watligi 25 tlye almistim.)

Butcenizi cok zorlamasini istemezseniz atman iyidir
mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=4685
bence bu urun yeterli olur

İpek' in dediği gibi 100 lt için 100 w ısıtıcı gerekir. 25 w olanı kesinlikle deneme bile. Alırı yük biner.

Önerilen ısıtıcı hem dik hem yatay kullanılabildiği için konumlandırma açısından avantajlı olur.

Guzel bir marka diye dusunuyorum fiyati da yuksek degil. Tesekkurler.

Peki filtre kac watt olmalidir?

Cvp: 100 ltrelik bir akvaryuma veya kaba 25 watt lik isitici

25 watt baya düşük.En ideali 100 watt zaten fiyatlarıda fazla olmuyor 100 wattlılarında.

Ic filtrenin yetecegini sanmiyorum kucuk capli da olsa dis filtre almanizi oneririm

100 lt için iç filtre düşünürsen. en sağlıklı performans için eheim hariç, 15 watt üstü uygun olur. alacağın seramik milli ve ucunda boru aparatı olmalı. ama temizleme açısından 1 haftayı geçmemelisin dış filtre alırsan daha iyi olur. iç malzemeleri ile pahalıya gelir ama yaklaşık üç ayda bir temizleme yaparsın.

Zaten arkadaşlar ısıtıcı konusunda gerekli açıklamaları yapmışlar. Ben sadece şu noktaya değinmek istiyorum; 25 w'lık ısıtıcıyla idare bile etmek bile imkansızdır. Kısa zamanda çatlayabilir. O yüzden idare etmeyi bile düşünmeyin.

sonere katılıyorum aşırı yük bineceğinden korlaşacak. en iyi ihtimalle tel kopacak; en kötü ihtimalle cam çatlayacak ve suya akım verecektir.

Geri