Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 Adet Kaplumbağa ile komple sistem

zgzoid

Altın 2 Üye
Merhaba arkadaşlar, büyük bir özenle baktığım 2 adet kaplumbağamı komple sistem ile malesef satmak durumundayım.İlgilenen arkadaşlar her türlü sorularınıza açığım.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-surungen-2-adet-kaplumbaga-ile-komple-hersey-dahil-kaplumbaga-akvaryumu-200100913/detay/

Cvp: 2 Adet Kaplumbağa ile komple sistem

İlan yenilendi.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-surungen-2-adet-kaplumbaga-ile-komple-hersey-dahil-300-lt-teraryum-204009687/detay/

zgzoid' Alıntı:
ayrı olarak kapluşları satmayı yada sahiplendirmeyi düşünüyo musunuz?
İlan yenilendi.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-surungen-2-adet-kaplumbaga-ile-komple-hersey-dahil-300-lt-teraryum-204009687/detay/

Akvaryum satılır da kapluşları alan olmaz ise olur.

Günceldir.

eğer kaplumbağalarınız duruyorsa ben alabilirm ankarada oturuyorum..

Sadece kaplumbağa mı yoksa komple mi?

kaplumbağalar sadece tabikisi :)

Öncelik sistemi alanda.İlginize teşekkür ederim.

bişi değil ama yinede aklınızda bulunsun kapluşlarınızı ben alabilirim eğerki kalırsalar :)

Nerede bakmayi dusunuyorsunuz acaba bu kadar hayvani ?

alisarp akvaryumu büyütücem 80-85 cmlik akvaryum alıcam bunlarıda verirse arkadaş 50 cmlik akvaryumu kurucam yani şuan kullandığımı..

akvaryum alacaksan en az 100 cm olsun boyu. ki bunu da uzun süre kullanamazsın. alabileceğin en büyük akvaryumu tercih et.

abi bizim düğün işi yattı olmadı vazgçetik ondan bu sene kalır o büyük akvaryum hayali anca seneye bu sene bende 80-90 cmlik alıyım 1 sene idare edsinler diyorum nasıl olur ?

olabildiğince büyük almanda fayda var. kampanyaları takip et. arada bir akvaryumlar yer tuttuğu için indirime giriyor.

abi petshoplarda yapıyorlar indirim yaz indirimi kış indirimi bir yaza girerkenbirde kışa girerken mesela ben bazen kızıyom kendime bu elimdeki akvaryum 50 cmlik bombeli 40 tl aldım aşağıda başka bir dükkanda 80 cm bombeli boydanda yüksek ama 50 tl miş 3 gün sonra baktım kızıyom kendime salak kafam neden acele attim diye..

estağfurullah. ben dedim ya sürekli dolaşıp bakın diye. iş yaz kış indirimi dışında petshop sahibinin sıcak paraya ihtiyacı olduğunda veya dükkanda fazla yer kaplaması sebebiyle de indirim yapılıyor.

o 80 cmlik akvaryumu dün gördüm abi aynı fiyata satıyor ordaki abi sürekli müşterisi olunca beni indirimde yapıyor sürekli sağolsun ama harbi salağım beklesene 3 gün daha ne acele ediyon öyle işte adama sordum gelince yenisi ayıracakmış bana bir tane akvaryum.. :)

akvaryumu daha kullanmadıysan değiştirebilirsin.

abi şuan benimkiler var içinde nasıl değiştireyim :)

Geri